Witamy ! |
---|
|
jrzeuski napisał(a):Jeden mam właśnie wygięty po spotkaniu z czymś w terenie. Ugięcie jest niewielkie, ale jednak robi różnicę.
szymon.ha napisał(a):Ile w angli sobie za to licza przy grupowym zamowieniu?
Ile Blood by policzyl jesli wiadomo jak to.zrobic.
Jest opcja z dluzsza wersja by wydaje mi sie ze to wciaz malo
ali napisał(a):Widzę że moja praca w tłumaczenie tekstu na FB nie poszła na marne
Kristoffer napisał(a):ali napisał(a):Widzę że moja praca w tłumaczenie tekstu na FB nie poszła na marne
Rozwiń bo nie w temacie jestem.
ali napisał(a):Kristoffer napisał(a):ali napisał(a):Widzę że moja praca w tłumaczenie tekstu na FB nie poszła na marne
Rozwiń bo nie w temacie jestem.
Wlasciciel tego samochodu przysłał mi opis z fotami , tłumaczenie jest na naszym Fanpage
szymon.ha napisał(a):Wystarczy poszukac promocji, rancho odpowienie nabylem za 150zl sztuka.
Co do drazkow to mysle ze z angli badz polsjie beda tansze.
Ilekroć próbuję tam cokolwiek kupić, to krzyczą cene jakby to było ze złota. Nigdy nie spotkałem u nich żadnej promocji. Taniej kupić w sieci z wysyłką z dostawą do domu. I często szybciej, bo "muszą ściągnąć z magazynu". Ciekawe którego skoro całą wielką halę regałów mają na miejscuszymon.ha napisał(a):Akurat mieli wyprzedaż w IC bądź promocję, teraz ich nie maw ofercie, ale może co innego można dostać.
Kristoffer napisał(a):Dobra może zrobimy zbiorowe zam. do Calmini bo amory do liftu zrobili w rewelacyjnej cenie.
https://www.calmini.com/detail.php?b=3& ... &p=1091&n=
Może homologacji CE nie mają?RudeBoy napisał(a):Problem w tym, że calmini do EU nie wysyła.
RudeBoy napisał(a):Kristoffer napisał(a):Dobra może zrobimy zbiorowe zam. do Calmini bo amory do liftu zrobili w rewelacyjnej cenie.
https://www.calmini.com/detail.php?b=3& ... &p=1091&n=
Spoko. Brał bym 2 szt na przód.
Przednich amorów do B froty nie jest łatwo podpasować.
Problem w tym, że calmini do EU nie wysyła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości