brum napisał(a):Zula napisał(a):bo by mi świeżo pomalowaną maskę "sklepał"
A pomalowany przez mnie grill to co?
O nim tez pomyślałam, ale nie chciałam się chwalić

Witamy ! |
---|
|
brum napisał(a):Zula napisał(a):bo by mi świeżo pomalowaną maskę "sklepał"
A pomalowany przez mnie grill to co?
W moich stronach "maska" to potocznie twarz a "sklepać" to obić...Zula napisał(a):bo by mi świeżo pomalowaną maskę "sklepał".
jrzeuski napisał(a):W moich stronach "maska" to potocznie twarz a "sklepać" to obić...Zula napisał(a):bo by mi świeżo pomalowaną maskę "sklepał".
Zula napisał(a): Nie wiem, czy nikt debili nie nauczył, że jak jedzie coś z przeciwka to długie się GASI, a nie napieprza ludziom po oczach!
Zula napisał(a):...bo by mi świeżo pomalowaną maskę "sklepał".
Balkandriver napisał(a):Zula napisał(a):...bo by mi świeżo pomalowaną maskę "sklepał".
Córeczko, znowu nałożyłaś tą chemię na twarz?![]()
TATUŚ
Zula napisał(a):Akurat dziś trafiłam na:
Widocznie to były ostatnieOdoll napisał(a):mam MEGA kaca i od wczoraj umarło mi trochę komórek mózgowych ale nie rozumiem
jrzeuski napisał(a):Widocznie to były ostatnie![]()
brum napisał(a):@Odoll - Ty wgl kiedyś wytrzeźwiałeś?
A, to dlatego Frota parking okupuje. Jak ci trawa pod nią wyrośnie, to ją odholująOdoll napisał(a):Jak prowadzę samochód to jestem trzeźwy , ZAWSZE
Podobno najlepiej leczyć się tym, co zaszkodziłoA tak poza tym to...................................................![]()
Odoll napisał(a):Istnieje takie prawdopodobieństwo , tylko ja nie widzę w tym niczego śmiesznego![]()
Odoll napisał(a):...ps. Wogule mało dzisiaj widzę![]()
...
Marcin D napisał(a):...zaznaczam jestem trzeźwy i nic nie brałem/nie paliłem
JJKILLER napisał(a):Marcin D napisał(a):...zaznaczam jestem trzeźwy i nic nie brałem/nie paliłem
To nie będę już wnikał co i gdzie Ci wsadzili, skoro wszystkie inne opcje wyczerpałeś![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości