Stabros napisał(a): konstrukcja nie pozwala myśleć
I w tym cały problem...
| Witamy ! |
|---|
|
|
Stabros napisał(a): konstrukcja nie pozwala myśleć

FROTERKA napisał(a):Stabros napisał(a): konstrukcja nie pozwala myśleć
I w tym cały problem...

Odoll napisał(a):...Ograniczenia nie są stawiane PRZECIWKO komuś tylko DLA DOBRA WIĘKSZOŚCI...

Stabros napisał(a):Tym bardziej w kraju cywilizowanym a w takim żyjemy.

Odoll napisał(a):Na budziku miałem 160km/h
Odoll napisał(a):Obowiązkowe szczepienia dzieci też ? no przecież bez tego też może przeżyć , albo nie ? zaryzykujesz ?
Odoll napisał(a):Sygnalizacja świetlna to bzdura , prawda ??
Odoll napisał(a):Obowiązkowe ubezpieczenie OC samochodu też ?
Odoll napisał(a):Ograniczenia nie są stawiane PRZECIWKO komuś tylko DLA DOBRA WIĘKSZOŚCI .

Stabros napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=guhpasM5zW0&feature=related
gościu czuł się zaj......e. Zula też niech sobie spróbuje.

FROTERKA napisał(a):...A stąd już krok do totalitaryzmu. oczywiście dla dobra większości.

FROTERKA napisał(a):...nakaz zapinania pasów w prywatnych samochodach to ograniczanie wolności.
jrzeuski napisał(a):Ruch prawostronny też?
BALKANDRIVER napisał(a):Nie wiem, Kolego, dlaczego to napisałeś, skoro Zula ...
Stabros napisał(a):Napisałem tak ponieważ naszło mnie wiele negatywnych myśli gdy to zobaczyłem.
Stabros napisał(a):A ile w tych przeżyciach było czołówek z autami prowadzonymi przez pijanych?

pafka napisał(a):... jeśli obserwuje mnie jakiś dzieciak to może wyrobię w nim jakiś nawyk przez przykład - czerwone=stój- i zapobiegnę w przyszłości - temu, że wejdzie na jezdnię pod samochód na czerwonym przez roztargnienie ....
Balkandriver napisał(a):Stabros napisał(a):A ile w tych przeżyciach było czołówek z autami prowadzonymi przez pijanych?
Setki, ale mieli słabsze auta!
Balkandriver napisał(a):...Bo za pierwszym zakrętem rozpędzony TIR rozetrze Cię na miazgę...

Stabros napisał(a): Na TIR-y jest sposób. Mogą być wożone na platformach kolejowych.
Dla spieszących się na delegację też jest propozycja - platformy kolejowe.
Jeśli weźmiemy pod uwagę obecnie znane środki transportu to można pokusić się o stwierdzenie że przyszłość transportu jest właśnie w kolei. W EU niektóre regiony to zrozumiały i nieśmiało wdrażają. Zrozumieli to Chińczycy i rozbudowują kolej na potęgę.
Gdy na serio dojrzymy do transportu kolejowego to będziesz mógł swoim srebrnym rumakiem pomykać spokojnie bez obaw i bez potrzeby budowania autostrad których coraz większa szerokość nic nie daje.

Zula napisał(a):A ciekawe kto tym wszystkim kierowcom "TIR-ów", którzy też mają dzieci, których dobro tak Ci leży na sercu da inna pracę, tak samo płatną, żeby mogli utrzymać rodziny? Myślisz, że oni tak sobie jeżdżą, bo nie maja nic lepszego do roboty? To jest praca dość niewdzięczna i niełatwa, a zazwyczaj nie jeżdżą ludzie, którzy maja możliwość mieć ciepłą posadkę za rozsądną kasę.

Zula napisał(a):... A ciekawe kto tym wszystkim kierowcom "TIR-ów" ... da inna pracę...
Zula napisał(a):...To jest praca dość niewdzięczna i niełatwa...

Stabros napisał(a):Jeśli weźmiemy pod uwagę obecnie znane środki transportu to można pokusić się o stwierdzenie że przyszłość transportu jest właśnie w kolei.

FROTERKA napisał(a):Stabros napisał(a):Jeśli weźmiemy pod uwagę obecnie znane środki transportu to można pokusić się o stwierdzenie że przyszłość transportu jest właśnie w kolei.
A ja myślałam, że
http://www.podlaskibluszcz.pl/index.php ... &Itemid=94
pafka napisał(a):jak szczury w kanalizacji ....

Stabros napisał(a):Jeśli weźmiemy pod uwagę obecnie znane środki transportu to można pokusić się o stwierdzenie że przyszłość transportu jest właśnie w kolei.
FROTERKA napisał(a):A ja myślałam, że
http://www.podlaskibluszcz.pl/index.php ... &Itemid=94

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości