Pawel napisał(a):...do ogranicznika...
a no to już to inaczej wygląda....
holerka i teraz jest dylemat jakie oponki ..... kl71 czy km2 czy może jeszcze cuś innego ... wryyy za duży wybór

Witamy ! |
---|
|
Pawel napisał(a):...do ogranicznika...
Pawel napisał(a):...Cooper Discoverer lub Maxxis...
szymon.ha napisał(a):wisentta mp 75 a podobny bieżnik do starego bfg mt.
mpl napisał(a):Pawel napisał(a):...Cooper Discoverer lub Maxxis...
Który maxxis - mudder może? albo MAXXIS BIG HORN MT-762 - które lepsze?szymon.ha napisał(a):wisentta mp 75 a podobny bieżnik do starego bfg mt.
ciężko znaleźć 31" a bym kupił...
jak z powyższymi wypadają sławne/niesławne KL-71
i taki wynalazek jak NEXEN ROADIAN MT
Głównie do błota - na szosę mam Citroena berlingo na zimę zimówki.
Chcę coś kupić do końca września...
Też mnie bardzo interesuje,ale...Bighorn jest konstrukcją radialna, oponą z szerokim czołem dla zapewnienia lepszej amortyzacji wstrząsów i doskonałej trakcji. Bighorn ma dodatkowo mocny bok chroniący przed otarciami i bocznymi rozcięciami, białe litery na boku nadają mu sportowy wygląd. Zaprojektowany w do jazdy na pustyni, w błocie, na skałach, w śniegu. Nowa, 24 mies. gwar. Boczne łopatki dodają trakcji w nierównym terenie Głęboki bieżnik dla samooczyszczania Doskonała trakcja w błocie i na skalistym terenie. Wysoka wytrzymałość na przebicia.
Pawel napisał(a):mpl napisał(a):Pawel napisał(a):...Cooper Discoverer lub Maxxis...
Który maxxis - mudder może? albo MAXXIS BIG HORN MT-762 - które lepsze?szymon.ha napisał(a):wisentta mp 75 a podobny bieżnik do starego bfg mt.
ciężko znaleźć 31" a bym kupił...
jak z powyższymi wypadają sławne/niesławne KL-71
i taki wynalazek jak NEXEN ROADIAN MT
Głównie do błota - na szosę mam Citroena berlingo na zimę zimówki.
Chcę coś kupić do końca września...
Nexena sobie podaruj, widziałem w akcji na "hiszpanie" i nie dawał rady...
O KL i KM2 napisano już tomy, więc nie ma co powtarzać - dobre i już, tylko Kumho są kierunkowe - ja to uważam za największą wadę... Na forum4x4 jest sporo o Cooperach i o Big Hornie...Też mnie bardzo interesuje,ale...Bighorn jest konstrukcją radialna, oponą z szerokim czołem dla zapewnienia lepszej amortyzacji wstrząsów i doskonałej trakcji. Bighorn ma dodatkowo mocny bok chroniący przed otarciami i bocznymi rozcięciami, białe litery na boku nadają mu sportowy wygląd. Zaprojektowany w do jazdy na pustyni, w błocie, na skałach, w śniegu. Nowa, 24 mies. gwar. Boczne łopatki dodają trakcji w nierównym terenie Głęboki bieżnik dla samooczyszczania Doskonała trakcja w błocie i na skalistym terenie. Wysoka wytrzymałość na przebicia.
Rzeczywiście, na chwilę obecną Matadorów 31" brak... Jeździ po Giżycku Sporcik na tych oponach, ale jakoś nie ma okazji/możliwości konwersacji...
Pawel napisał(a):...a potrzebna Tobie ta zmiana...![]()
Ale to nie w tym temacie...
Satan napisał(a):Widziałem na rajdzie te maxisy w akcji, są niesamowite. Chętnie bym je zamienił na moje kumcho....
Dodam że kup 31 cali, bo po co Ci większe ?
JJKILLER napisał(a):Chodziło mi że w niektórych modelach nie wszystkie rozmiary są popularne.
steele napisał(a):Czy ktoś słyszał o opnach marki "Semperit"?? Co one za jedne??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości