Witamy ! |
---|
|
wikked napisał(a):Jacek od wewnętrznej strony masz na dole w osłonie bębna taką dziurkę i tam jest regulator wstępny działania ręcznego. Wyreguluj tym i bedziesz miał ręczny żyletę.
wikked napisał(a):Jacek od wewnętrznej strony masz na dole w osłonie bębna taką dziurkę i tam jest regulator wstępny działania ręcznego. Wyreguluj tym i bedziesz miał ręczny żyletę.
jrzeuski napisał(a):.. okładziny są zaolejone i się ślizgają![]()
Wydłubałem śrubokrętem trochę tego błota i to mi nie wygląda na olej tylko zwykły smar...
thenat napisał(a):albo nie umiem szukać albo linex nie ma w swoim asortymencie do frontery...
sylwian70 napisał(a):piach i błoto fajnie mi zżera okładziny i to bez jazdy na zaciągniętym ręcznym.
jrzeuski napisał(a):sylwian70 napisał(a):piach i błoto fajnie mi zżera okładziny i to bez jazdy na zaciągniętym ręcznym.
To by tłumaczyło, gdzie się podziały moje okładziny tyle, że jak zdjąłem bęben to w środku błota nie było. A czy okładziny od Froty z hamulcami bębnowymi pasują też do tarczobębnów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości