Witamy ! |
---|
|
No to bardzo ciekawe. Mam zwrotnice z B, porównam czy w ogóle podejdą, bo B ma przecież maglownicę.motomarian napisał(a):Według gości od którego brałem klamoty on twierdzi że założył do wahaczy z A zwrotnice z B i tym skompensował długości pół osi .
Zamiast przerabiać, kup blachy od innej A, gdzie był normalny przedni most.Zobaczymy jak pójdzie na razie przerabiam blachy mocujące z B tak by pasowały do Sporta A bo moje blachy w z 2,0 to zupełnie inna bajka .
Do 2cm wystarczy dodać podkładek i dać dłuższe śruby mocujące. Żeby obniżyć więcej to już trzeba przeprofilować blachy mocujące, żeby się mijały z drążkiem kierowniczym oraz przerobić belkę łączącą dolne wahacze.Chwilowo most wisi na tylnych śrubach musi być opuszczony o 18mm by grucha minęła wysprzeglnik o około 12-15mm (grubość palucha wskazującego)
jrzeuski napisał(a):. Z tego mi wynika, że dłuższa półoś w B jest efektem wyłącznie szerszej ramy. Dlatego do A nie pasują blachy mocujące most i trzeba dawać swoje wstawiając most z B
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości