Witamy ! |
---|
|
bart322 napisał(a):Wystarczy popatrzec na filmiki z upalania, gdzie wyglada jakby kola mialy odpasc
RudeBoy napisał(a):
adrianee36 napisał(a):sa to wartosci które znajdują sie w tolerancji ,nie wymagające korygowania. chyba nie musze pisać ze w fronterze inaczej trzeba ustawić geometrie niz np w LR ?? a wiecie specjalisty mechaniki czemu ?
adrianee36 napisał(a):
nawet na twoim rysunku nei zmieniała sie geometria .. ...
RudeBoy napisał(a):Dokładnie tak jest wraz z pracą zawieszenia przy IFSie zmienia się zbieżność.
adrianee36 napisał(a):nie odpowiedziałes na moje pytanie ... wiesz jaka jest róznica w ustawianiu zbierznosci miedzy LR a Fronterą ?
brum napisał(a):RudeBoy napisał(a):Dokładnie tak jest wraz z pracą zawieszenia przy IFSie zmienia się zbieżność.
to teraz wytłumacz dlaczego podczas jazdy w zakręcie po nierównościach kierownica jest ciągle w tej samej pozycji.
adrianee36 napisał(a):
niestety ty masz grzesiu na temat IFS niezłą wyobraźnie , ale brak wiedzy na temat geometri zawieszeń.
RudeBoy napisał(a):O fronterze gadamy i IFSie, w którym zbieżność zmienia się wraz z naciskiem na oś.
adrianee36 napisał(a):że musi baska sprzedać mi sporta i ja zrobie profesjonalny test na stacji diagnostycznej przy uzyciu najnowocześniejszej aparatury 3D to ustawiania geometri.
Powrót do Przód - drążki skrętne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości