Witamy ! |
---|
|
niki_htl napisał(a):Widzę że na tym forum chodzi tylko o nabijanie sobie postów, kto może coś wiedzieć o oponach na jakich nie jeździł tylko ''słyszał od kogoś'' jeżdżę na wrangler ach duratrac i po czarnym i po śniegu i błocie i mogę coś powiedzieć na ten temat, ale mam to w dupie bo wszyscy są mądrzejsi i każdy pisze na przekór byle tylko pisać...brak słów!!!!
drech napisał(a):Mam założone 265/70 i 265/75 na seryjnych felgach. W czym miałby przejawiać się brak sensu?
drech napisał(a):265/75R16 nie wejdzie na frote B bez ingerencji w budę. Chyba że jakieś szosówki. Granicznym wymiarem dla przedniego błotnika jeżeli chcesz skręcać jest 265/70 lub 245/75. Było już o tym nieraz.
martin09 napisał(a):drech napisał(a):265/75R16 nie wejdzie na frote B bez ingerencji w budę. Chyba że jakieś szosówki. Granicznym wymiarem dla przedniego błotnika jeżeli chcesz skręcać jest 265/70 lub 245/75. Było już o tym nieraz.
No niby było ale nie doczytałem tam czy chodzi o seryjna felge , a opony na pewno nie szosowe
No więc raczej zostanę prz 245/75/16 dupy nie urywa ale zawsze coś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości