Za małe i za wąskie do tego silnika. Będzie to komicznie wyglądać, ale jeśli budujesz low-ridera do palenia gumy, to będą akuratartur67 napisał(a):mam do kupienia w dobrej cenie tylko 235/70R16 Pytanie, czy nie za małe

Witamy ! |
---|
|
Za małe i za wąskie do tego silnika. Będzie to komicznie wyglądać, ale jeśli budujesz low-ridera do palenia gumy, to będą akuratartur67 napisał(a):mam do kupienia w dobrej cenie tylko 235/70R16 Pytanie, czy nie za małe
jrzeuski napisał(a):Za małe i za wąskie do tego silnika. Będzie to komicznie wyglądać, ale jeśli budujesz low-ridera do palenia gumy, to będą akuratartur67 napisał(a):mam do kupienia w dobrej cenie tylko 235/70R16 Pytanie, czy nie za małe
Wiciu_S napisał(a):Witam. Myślałem nad BFG AT ale cena za komplet znacząco mnie zniechęciłaCzy używał ktoś tych opon? http://allegro.pl/opony-terenowe-4x4-ma ... 04771.html Ewentualnie co polecacie w tym typie, głównie jeżdżę po czarnym (ok 90km dziennie) i mam w tej chwili uniroyal rain expert, ale mało to "terenowe"
Szukam czegoś w miarę uniwersalnego, dlatego myślę nad AT
niki_htl napisał(a):osobiście poleciłbym Tobie goodyear wrangler duratracnie są tanie ale świetnie się spisują na czarnym jak i w terenie
artur67 napisał(a):,.... letnich w rozmiarze 245/75R16
Argail75 napisał(a):artur67 napisał(a):,.... letnich w rozmiarze 245/75R16
Intersuja cię BFG AT 245/75/16 ?
Mam na zbytciu 4 szt z 2012r ..... ok 0,9cm bierznika... zrobilem na nich max 30tys km
chcialbym 1200pln i tylko ze wzgledu na rocznik
Ni wiem jak wyslac jak bys chcial
adriandol29 napisał(a):Koledzy chce zmienić oponki a już mam taki mętlik w głowie. Frota A 2.5 long obecnie mam 245/70/16 kuhmo 798 ale potrzebuje coś w nieduże błoto. Budowa i ciągnie przyczepy mnie do tego zmuszają. I teraz znalazłem grabber at2 lub at w rozmiarach 235/85/16 lub 265/70/16. Myślałem tez nad mt ale jednak sporo jeżdżę po mieście. Co mi możecie doradzić?
adriandol29 napisał(a):A te wrangler to ten sam rozmiar 255/70/16? Podobają mi się te duratrac. A na ubitym śniegu po mieście jak one sie zachowują?
RudeBoy napisał(a):adriandol29 napisał(a):A te wrangler to ten sam rozmiar 255/70/16? Podobają mi się te duratrac. A na ubitym śniegu po mieście jak one sie zachowują?
Jak łyżwy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości