Witamy ! |
---|
|
Nie wypadną, jeśli przegub będzie ustawiony na wprost, ale wyciągnięcie go w tej pozycji jest możliwe tylko po całkowitym zdemontowaniu zwrotnicy. Na kulki trzeba przede wszystkim uważać przy wkładaniu przegubu, bo jak jedna wypadnie niezauważona, to nie dość, że się gdzieś potem zgubi, to przegub będzie osłabiony. Poza tym przeguby to chyba najbrudniejsza robota przy Frocieriko napisał(a):uważaj na kulki,jak pisze jrzeuski. mi zawsze wypadną
jrzeuski napisał(a):riko napisał(a): Poza tym przeguby to chyba najbrudniejsza robota przy Frocie
riko napisał(a):tak, ma tam luz na posów(w czasie skrętu).
riko napisał(a):jrzeuski napisał(a):riko napisał(a): Poza tym przeguby to chyba najbrudniejsza robota przy Frocie
ja już to mam opanowane perfekt!:) ja nigdy całej zwrotnicy nie ściągam, zostawiam na dolnym sworzniu. no ale ile osób, tyle pomysłów
Łukasz12502 napisał(a):jeśli można zapytać to co ty robisz z tymi przegubami że tak siadają???
Tzm1982 napisał(a):PILNE!!!
Witam od jakiego auta sa podobne przeguby wewnętrzne do froty 2.4 chodzi mi taki sam rozmiar ady pasowaly jedynie w kielich mostu
Jake napisał(a):Od innej Frontery. Jest tego pelno na allegro. Uzywki i nowki. Tylko najlepiej przed kupieniem policzyc ilosc zebow z obu stron zeby nie bylo zaskoczenia pozniej
vaxel napisał(a):Jake napisał(a):Od innej Frontery. Jest tego pelno na allegro. Uzywki i nowki. Tylko najlepiej przed kupieniem policzyc ilosc zebow z obu stron zeby nie bylo zaskoczenia pozniej
Nówki zamienniki są nic nie warte (przynajmniej ja mam takie doświadczenia). Nówki oryginały kosztują blisko 3000 zł (!).
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości