Witamy ! |
---|
|
Harnasavo napisał(a):A ja przestawiłem kanapę tylną o ponad 30 cm do przodu. Bagażnik się znacznie zwiększył, co pozwoliło zamontować butlę 40 l. wzdłuż bagażnika i zostaje nam jeszcze duzo wolnej przestrzeni.
Można złożyć na raz tzn. samo oparcie. Jutro porobie fotki to wrzuce jak to wyglada.jurbassteck napisał(a):Harnasavo napisał(a):A ja przestawiłem kanapę tylną o ponad 30 cm do przodu. Bagażnik się znacznie zwiększył, co pozwoliło zamontować butlę 40 l. wzdłuż bagażnika i zostaje nam jeszcze duzo wolnej przestrzeni.
Ale w tym przypadku, pewnie nie możesz już złożyć kanapy.
tomekxxxy napisał(a):Wiem co zrobię w swoim sporcie aby uzyskać większy bagażnik.
1.Wywalę tylną kanapę.
2.Siedzenie kierowcy ustawione pode mnie.
3.Za siedzeniem kierowcy wpasowana butla.
4.Za siedzeniem pasażera montuje pojedynczy fotel tylnej kanapy od krótkiej vitary ,albo część kanapy od vitary longa, albo rezygnuje w ogóle z siedzeń z tylu.
W ten sposób możemy uzyskać spory kufer kosztem pasażerów. Mi to pasuje bo frota potrzebna jest mi do przewozu siebie oraz mojej lepszej i ładniejszej połówki. Zawsze z tylu mogę dołożyć fotel od vitary i podróżować we troje .
jrzeuski napisał(a):No nie bardzo. Próba wstawienia do tyłu Sporta przedniego fotela z Froty skończyła się totalną porażką. Po pierwsze inna jest wysokość mocowań prawe/lewe. Po ogarnięciu tego okazuje się, że fotel jest tak wysoki, że nikt dorosły na nim nie usiądzie bez wbicia głowy w dach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość