Witamy ! |
---|
|
DawiD napisał(a):Posiadam frontere B 2.2tdi.
I mam pytanie czy jest w tym modelu na desce jest wskaźnik świec żarowych.
DawiD napisał(a):A i jeszcze często świeci się kontrolka od AirBag. Czasmi znika. Słyszalem że to częste w tym modelu
DawiD napisał(a):Posiadam frontere B 2.2tdi.
I mam pytanie czy jest w tym modelu na desce jest wskaźnik świec żarowych.
ponieważ w mojej frocie nie świeci sie kontrolka z świec i niewiem czy po jest coś niesprawne czy po prostu nie ma takiej kontrolki.
A i jeszcze często świeci się kontrolka od AirBag. Czasmi znika. Słyszalem że to częste w tym modelu i niewiem co z tym zrbić.
Prosze o pomoc
Z góry wielkie dzięki
dobix napisał(a):Witam. czy w 2.2 dtl kontrolka świec po przekręceniu zaplonu powinna chociaż mrugnąć? Wydaje mi sie że tak, ale pytam bo świeżo nabyłem pojazd. Żarówka napewno jest i działa bo ostatnio walczyłem również z licznikiem tzn. jego dziurami. Pozdrawiam
-- Dodano 16 cze 2013 20:09:12 --
Pomoże ktoś czy tak ma być jak jest ciepło czy ta kontrolka musi zawsze mrygnąc chociaż jak reszta kontrolek. Pozdrawiam
ali napisał(a):dobix napisał(a):Witam. czy w 2.2 dtl kontrolka świec po przekręceniu zaplonu powinna chociaż mrugnąć? Wydaje mi sie że tak, ale pytam bo świeżo nabyłem pojazd. Żarówka napewno jest i działa bo ostatnio walczyłem również z licznikiem tzn. jego dziurami. Pozdrawiam
-- Dodano 16 cze 2013 20:09:12 --
Pomoże ktoś czy tak ma być jak jest ciepło czy ta kontrolka musi zawsze mrygnąc chociaż jak reszta kontrolek. Pozdrawiam
U mnie na mrozie zapalała sie, a teraz nawet nie mrugnie, ale czy tak ma być to nie wiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości