Witamy ! |
---|
|
bloodsuckin napisał(a):mam to w![]()
Pozdrawiam
broda napisał(a):Kolega Ali to tak sloganami rasistowskiego radia maryja pana rydzyka się posługuje
bloodsuckin napisał(a):W sierocińcach jest ich dosyć, nie musisz uśmiercać ich rodziców w wypadkach
Czyli Twoim zdaniem dom dziecka jest lepszym rozwiązaniem, niż taki Ryszard Szurkowski?
Czemu zawsze jeśli się pojawia temat gejów z obrączkami wszyscy trąbią o biednych dzieciach? Jak nie ma gejów to nie ma biednych dzieci?
Tak czy inaczej nie jestem za, nie jestem przeciw mam to wnie mój problem.
Pozdrawiam
broda napisał(a):A tak żartem, jeśli nie podnieca cie widok dwóch lesbijek to sam jesteś pedał![]()
![]()
![]()
przemia napisał(a):zaraz się okaże że żyjąc w "wolnym kraju" będziemy musieli ukrywać swoje heteroseksualne skłonności aby nie urazić tych którzy posiadają odmienne poglądy.
przemia napisał(a):Na tematy homoseksualizmu wypowiadał się nie będę. Wszyscy zapominają że homoseksualizm nie dotyczy tylko facetów. Dwie całujące się dziewczyny nie budzą we mnie obrzydzenia w przeciwieństwie do dwóch mężczyzn, więc moje zdanie nie będzie w tym zakresie obiektywne.
Martwi mnie że zaczynają się czasy gdy WIĘKSZOŚĆ musi urządzać PARADY anty mniejszościowe. Z innej beczki gdzieś przeczytałem że mniejszości Islamskie zażądały od Wielkiej Brytanii autonomii dwóch miast i części Londynu względem lokalnego prawa, nie wspominając już o żądaniach usunięcia katolickich symboli religijnych z miejsc publicznych.
Idąc tym tokiem rozumowania zaraz się okaże że żyjąc w "wolnym kraju" będziemy musieli ukrywać swoje heteroseksualne skłonności aby nie urazić tych którzy posiadają odmienne poglądy.
mody1 napisał(a):Ja jestem za maksymalną wolnością, pod warunkiem nie szkodzenia innym
Niech ludzie śpią z kim chcą, chcą być razem niech będą
Jestem za jak największą adopcją dzieci przez małżeństwa heteroseksualne i likwidacją domów dziecka
Adopcja przez pary homoseksualne to wybór mniejszego zła - lepsza kochająca się para homo niż bezduszny dom dziecka
FROTERKA napisał(a):Nie chcę Cię martwić, ale to już się dzieje
http://wolnemedia.net/prawo/mezczyzna-a ... a-grafika/
FROTERKA napisał(a):przemia napisał(a):zaraz się okaże że żyjąc w "wolnym kraju" będziemy musieli ukrywać swoje heteroseksualne skłonności aby nie urazić tych którzy posiadają odmienne poglądy.
Nie chcę Cię martwić, ale to już się dzieje
http://wolnemedia.net/prawo/mezczyzna-a ... a-grafika/
broda napisał(a):Wiesz jeśli chodzi o adopcje dzieci to męskim parom raczej należało by się przyglądać ale kobiety myślę że wychowały by dzieci lepiej niż nie jedna para hetero.
broda napisał(a):A tak żartem, jeśli nie podnieca cie widok dwóch lesbijek to sam jesteś pedał![]()
![]()
![]()
RudeBoy napisał(a):
Powiem Ci więcej. Mam kumpla, który okazał się być gejem. Nie wiedziałem o tym bardzo długo. Przyznał się, 3 dni sensacji potem normalność... ale nie o tym... On sam twierdzi, że adopcja dzieci przez pary homoseksualne to zły pomysł. Twierdzi, że osoby homoseksualne obracają się w specyficznym środowisku i takie środowisko nie może pozostać bez pływu na dziecko. Bo to nie jest już tylko dwie homoseksulane mamusie... tylko homoseksualne "ciocie" i "wujkowie", koledzy i koleżanki mamuś i tatusiów...
Fantastyczny i często podnoszony argument, że homoseksualizm jest naturalny, że u zwierząt też się to zdarza...
- no ok, zdarza się... ale nie zdarza się aby homoseksualna para zwierząt opiekowała się potomstwem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości