Witamy !

Koniec Świata

Rozmowy na wszystkie tematy

Koniec Świata

Postprzez ali » 23 kwi 2013 18:02:49

ali
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Obrazki: 2
Pochwały: 16
Województwo: Małopolskie
Samochód: Frontera B 2.2DTI Long 1998-2004

Re: Koniec Świata

Postprzez Balkandriver » 24 kwi 2013 00:35:21

Jeżeli posuwasz swoją kozę, to nie jesteś wyzwolonym, nowoczesnym i trendy - nadal pozostajesz zoofilem!

BALKANDRIVER
Frontera 2.8 TDi - Long Distance Voyager
http://www.fotolandia4x4.com -> relacje, zdjęcia, filmiki
http://chomikuj.pl/balkandriver -> Mój chomik (nie tylko) Wędrowniczek
Spieszmy się kochać szuter, bo tak szybko odchodzi.
Balkandriver
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Obrazki: 63
Pochwały: 8
Samochód: Frontera A 2.8TDI Long 1995-1996

Postprzez ali » 24 kwi 2013 04:24:54

Ale to w ogóle jest chore, weźmy dla przykładu (przymykając oczy na całe to pedalstwo) że w jakims wypadku dostaje osierocone dziecko i adoptuje go taka "para" pedałów, co musi sie dziać w głowie takiego dziecka ? Nie wiem jacy wynaturzeni ludzie mogą godzić sie aby takie sytuacje mogły mieć miejsce, nie wiem czy większym wynaturzeniem są pedały czy rząd który uchwalił takie prawo.
ali
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Postprzez bloodsuckin » 24 kwi 2013 07:24:06

W sierocińcach jest ich dosyć, nie musisz uśmiercać ich rodziców w wypadkach ;)
Czyli Twoim zdaniem dom dziecka jest lepszym rozwiązaniem, niż taki Ryszard Szurkowski?
Czemu zawsze jeśli się pojawia temat gejów z obrączkami wszyscy trąbią o biednych dzieciach? Jak nie ma gejów to nie ma biednych dzieci?

Tak czy inaczej nie jestem za, nie jestem przeciw mam to w :dupa: nie mój problem.

Pozdrawiam
bloodsuckin
Fanatyk Ekstremalny
Fanatyk Ekstremalny

Obrazki: 6
Pochwały: 3
Województwo: Wielkopolskie
Samochód: zbłądziłem - mam inny pojazd

Postprzez Odoll » 24 kwi 2013 08:00:02

bloodsuckin napisał(a):mam to w :dupa:
Pozdrawiam

W temacie o gejach :shock: :niewiem: odważny jesteś :mrgreen: :mrgreen:
Kupiłem bordo frote,
kupiłem bordo frote,
bende se nią jeździł,
lasem polem błotem.
Odoll
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Pochwały: 10
Województwo: Pomorskie
Samochód: Niestety nie mam już Frontery :(

Postprzez RudeBoy » 24 kwi 2013 08:29:28

zastanawiam się czy się tu odzywać bo temat można wałkować długo...

Ja tam do łóżka nikomu nie zaglądam i mało mnie obchodzi kto z kim i jak technicznie się bzyka.
Natomiast próba wmawiania światu, że homoseksualizm jest naturalny i zupełnie normalny to jakaś bzdura. Nie mówiąc już o nadawaniu przywilejów extra takim parom. Niestety promocja homoseksualizmu postępuję.
Czyli: świat zmierza do dupy.
Grzechu

I would rather push my Land Rover than drive a jeep
jest Land Rover Discovery II Td5 - miłość przyjdzie z czasem
była Frontera B Sport 2.2dti - lift 3" + BL 1" BFG MT KM2 32", stal, winch, osłony i inne fanty
RudeBoy
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Obrazki: 21
Pochwały: 91

Postprzez broda » 24 kwi 2013 09:17:23

Kolega Ali to tak sloganami rasistowskiego radia maryja pana rydzyka się posługuje
broda

Postprzez FROTERKA » 24 kwi 2013 10:01:01

Jestem tolerancyjna, nie mam nic przeciwko Żydom, pedałom i cyklistom :wink: i zgadzam się z Grześkiem.
...ja w tym czasie trochę pośpię, tym bezruchem się napieszczę...

Tak, mężczyźni jeżdżą lepiej niż kobiety. Ale ilu potrafi prowadzić auto w szpilkach...

Ogranicza mnie tylko pojemność i maksymalny moment obrotowy!

Po pierwsze: opony, po drugie: opony, po trzecie... kierowca !

Obrazek
FROTERKA
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Samochód: Frontera A 2.2i Long 1995-1998

Postprzez ali » 24 kwi 2013 10:14:40

broda napisał(a):Kolega Ali to tak sloganami rasistowskiego radia maryja pana rydzyka się posługuje

Akurat do "Rodziny" DJ Rydzyka nie należe , i proszę szanownego redemptorysty do mnie nie porównywać.

bloodsuckin napisał(a):W sierocińcach jest ich dosyć, nie musisz uśmiercać ich rodziców w wypadkach ;)
Czyli Twoim zdaniem dom dziecka jest lepszym rozwiązaniem, niż taki Ryszard Szurkowski?
Czemu zawsze jeśli się pojawia temat gejów z obrączkami wszyscy trąbią o biednych dzieciach? Jak nie ma gejów to nie ma biednych dzieci?

Tak czy inaczej nie jestem za, nie jestem przeciw mam to w :dupa: nie mój problem.

Pozdrawiam

No bo widzisz, jeżeli temat gejów mimo że budzi moje obrzydzenie to moge przemilczeć i obrócic sie w druga strone jak widze na ulicy śliniących sie "kochanków", to jednak nie mogę przejsc obojętnie jak dziciom stawia się za wzorzec (nie oszukujmy sie rodzic jest wzorcem) takich zboczonych ludzi. Gdyby natura chciała takiego obrotu sprawy to wyposażyła by mężczyzn w narody rozrodcze obu płci.
ali
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Postprzez przemia » 24 kwi 2013 10:19:20

Na tematy homoseksualizmu wypowiadał się nie będę. Wszyscy zapominają że homoseksualizm nie dotyczy tylko facetów. Dwie całujące się dziewczyny nie budzą we mnie obrzydzenia w przeciwieństwie do dwóch mężczyzn, więc moje zdanie nie będzie w tym zakresie obiektywne.

Martwi mnie że zaczynają się czasy gdy WIĘKSZOŚĆ musi urządzać PARADY anty mniejszościowe. Z innej beczki gdzieś przeczytałem że mniejszości Islamskie zażądały od Wielkiej Brytanii autonomii dwóch miast i części Londynu względem lokalnego prawa, nie wspominając już o żądaniach usunięcia katolickich symboli religijnych z miejsc publicznych.

Idąc tym tokiem rozumowania zaraz się okaże że żyjąc w "wolnym kraju" będziemy musieli ukrywać swoje heteroseksualne skłonności aby nie urazić tych którzy posiadają odmienne poglądy.

pozdrawiam
Przemek
przemia
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Obrazki: 0
Województwo: Świętokrzyskie
Samochód: Frontera B 2.2i Long 1998-2004

Postprzez broda » 24 kwi 2013 10:23:02

Wiesz jeśli chodzi o adopcje dzieci to męskim parom raczej należało by się przyglądać ale kobiety myślę że wychowały by dzieci lepiej niż nie jedna para hetero. Natomiast znam wiele przykładów rodzin patologicznych gdzie ojciec leje matkę matka dzieci i tak w kółko. I nie powiesz mi że to jest normalne i cacy.

A tak żartem, jeśli nie podnieca cie widok dwóch lesbijek to sam jesteś pedał :wink: :wink: :wink: :wink:
broda

Postprzez przemia » 24 kwi 2013 10:28:56

broda napisał(a):A tak żartem, jeśli nie podnieca cie widok dwóch lesbijek to sam jesteś pedał :wink: :wink: :wink: :wink:

Czytaj ze zrozumieniem.

pozdrawiam
Przemek
przemia
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Postprzez mody1 » 24 kwi 2013 10:35:24

Ja jestem za maksymalną wolnością, pod warunkiem nie szkodzenia innym
Niech ludzie śpią z kim chcą, chcą być razem niech będą
Jestem za jak największą adopcją dzieci przez małżeństwa heteroseksualne i likwidacją domów dziecka
Adopcja przez pary homoseksualne to wybór mniejszego zła - lepsza kochająca się para homo niż bezduszny dom dziecka
mody1
V-ce Prezes
V-ce Prezes

Obrazki: 1
Pochwały: 17
Samochód: Mam kilka Frotek :)

Postprzez FROTERKA » 24 kwi 2013 11:02:36

przemia napisał(a):zaraz się okaże że żyjąc w "wolnym kraju" będziemy musieli ukrywać swoje heteroseksualne skłonności aby nie urazić tych którzy posiadają odmienne poglądy.

Nie chcę Cię martwić, ale to już się dzieje
http://wolnemedia.net/prawo/mezczyzna-a ... a-grafika/

Tak, mężczyźni jeżdżą lepiej niż kobiety. Ale ilu potrafi prowadzić auto w szpilkach...

Obrazek
FROTERKA
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Postprzez ali » 24 kwi 2013 11:05:13

przemia napisał(a):Na tematy homoseksualizmu wypowiadał się nie będę. Wszyscy zapominają że homoseksualizm nie dotyczy tylko facetów. Dwie całujące się dziewczyny nie budzą we mnie obrzydzenia w przeciwieństwie do dwóch mężczyzn, więc moje zdanie nie będzie w tym zakresie obiektywne.

Martwi mnie że zaczynają się czasy gdy WIĘKSZOŚĆ musi urządzać PARADY anty mniejszościowe. Z innej beczki gdzieś przeczytałem że mniejszości Islamskie zażądały od Wielkiej Brytanii autonomii dwóch miast i części Londynu względem lokalnego prawa, nie wspominając już o żądaniach usunięcia katolickich symboli religijnych z miejsc publicznych.

Idąc tym tokiem rozumowania zaraz się okaże że żyjąc w "wolnym kraju" będziemy musieli ukrywać swoje heteroseksualne skłonności aby nie urazić tych którzy posiadają odmienne poglądy.

Tutaj zgadzam się w 100% normalność czyli heteroseksualizm staje sie mniejszością w społeczeństwie co widac i po wypowiedziach w tym temacie.

mody1 napisał(a):Ja jestem za maksymalną wolnością, pod warunkiem nie szkodzenia innym
Niech ludzie śpią z kim chcą, chcą być razem niech będą
Jestem za jak największą adopcją dzieci przez małżeństwa heteroseksualne i likwidacją domów dziecka
Adopcja przez pary homoseksualne to wybór mniejszego zła - lepsza kochająca się para homo niż bezduszny dom dziecka

Powiedz mi jakie wzorce zachowania społecznego może przekazać im taka para ? prosze o odpowiedź merytoryczną a nie wybieranie mniejszego zła, bo to znam z każdych naszych politycznych wyborów i poprostu zrezygnowałem z nich, bo każde zło jest złem, nie wazne czy mniejsze czy większe.
ali
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Postprzez przemia » 24 kwi 2013 11:07:45

FROTERKA napisał(a):Nie chcę Cię martwić, ale to już się dzieje

:shock:

pozdrawiam
Przemek
przemia
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Postprzez bart322 » 24 kwi 2013 11:17:26

FROTERKA napisał(a):
przemia napisał(a):zaraz się okaże że żyjąc w "wolnym kraju" będziemy musieli ukrywać swoje heteroseksualne skłonności aby nie urazić tych którzy posiadają odmienne poglądy.

Nie chcę Cię martwić, ale to już się dzieje

No bez jaj :shock:
bart322
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Obrazki: 10
Pochwały: 7
Województwo: Śląskie
Samochód: Niestety nie mam już Frontery :(

Postprzez RudeBoy » 24 kwi 2013 11:23:28

broda napisał(a):Wiesz jeśli chodzi o adopcje dzieci to męskim parom raczej należało by się przyglądać ale kobiety myślę że wychowały by dzieci lepiej niż nie jedna para hetero.

Taaak?
A czemu akurat męskim się przyglądac bardziej? Bo co faceci są gorsi od kobiet tak? No to gratuluje rozumowania.

A tu masz przykład dosyć głośny ostatnio:
http://www.fronda.pl/a/mocne-wychowaly- ... 25503.html

broda napisał(a):A tak żartem, jeśli nie podnieca cie widok dwóch lesbijek to sam jesteś pedał :wink: :wink: :wink: :wink:

Kwestie estetyczne to inna bajka :boss:
Patrzenie na "przytulacjące" się dwie panie sprawia Ci przyjemność czy patrzenie jak dwie kobiety wychowują dziecko dając im nie właściwe wzorce?
Nie musisz odpowiadać...

Powiem Ci więcej. Mam kumpla, który okazał się być gejem. Nie wiedziałem o tym bardzo długo. Przyznał się, 3 dni sensacji potem normalność... ale nie o tym... On sam twierdzi, że adopcja dzieci przez pary homoseksualne to zły pomysł. Twierdzi, że osoby homoseksualne obracają się w specyficznym środowisku i takie środowisko nie może pozostać bez pływu na dziecko. Bo to nie jest już tylko dwie homoseksulane mamusie... tylko homoseksualne "ciocie" i "wujkowie", koledzy i koleżanki mamuś i tatusiów...

Fantastyczny i często podnoszony argument, że homoseksualizm jest naturalny, że u zwierząt też się to zdarza...
- no ok, zdarza się... ale nie zdarza się aby homoseksualna para zwierząt opiekowała się potomstwem.
Grzechu

I would rather push my Land Rover than drive a jeep
jest Land Rover Discovery II Td5 - miłość przyjdzie z czasem
była Frontera B Sport 2.2dti - lift 3" + BL 1" BFG MT KM2 32", stal, winch, osłony i inne fanty
RudeBoy
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Obrazki: 21
Pochwały: 91

Postprzez FROTERKA » 24 kwi 2013 11:33:16

Homoseksualizm ze swej natury jest nierozwojowy.

Obrazek
FROTERKA
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Postprzez ali » 24 kwi 2013 11:41:42

RudeBoy napisał(a):

Powiem Ci więcej. Mam kumpla, który okazał się być gejem. Nie wiedziałem o tym bardzo długo. Przyznał się, 3 dni sensacji potem normalność... ale nie o tym... On sam twierdzi, że adopcja dzieci przez pary homoseksualne to zły pomysł. Twierdzi, że osoby homoseksualne obracają się w specyficznym środowisku i takie środowisko nie może pozostać bez pływu na dziecko. Bo to nie jest już tylko dwie homoseksulane mamusie... tylko homoseksualne "ciocie" i "wujkowie", koledzy i koleżanki mamuś i tatusiów...

Fantastyczny i często podnoszony argument, że homoseksualizm jest naturalny, że u zwierząt też się to zdarza...
- no ok, zdarza się... ale nie zdarza się aby homoseksualna para zwierząt opiekowała się potomstwem.

Dokładnie masz mój tok rozumowania, homoseksualizm to choroba, normalnie chorych sie leczy lub izoluje w swoim środowisku aby nie przenosili choroby dalej.
Jeżeli gey obraca sie w swoim środowisku to ok, nie sobie tam żyje, nie mam nic przeciw. Ale jeżeli Gay zaczyna mysleć że on jest normalny a my nie to coś zaczyna być nie tak. Jestem za tym aby geje mieli dzieci jak sobie spłodzą i urodzą.
Ostatnio edytowano 24 kwi 2013 11:45:36 przez ali, łącznie edytowano 1 raz
ali
Nadszyszkownik
Nadszyszkownik

Następna strona

Powrót do HydePark