| Witamy ! | 
|---|
| 

| 

FROTERKA napisał(a):Night, przecież i tak nie zamierzałeś przyjeżdżać...

nightman napisał(a):Hmmm...zastanawia mnie w takim układzie po kiego w ogóle jakaś ankieta była robiona?
Milej zabawy.

Miałby zepsuć tradycję?FROTERKA napisał(a):Night, przecież i tak nie zamierzałeś przyjeżdżać...

jrzeuski napisał(a):Miałby zepsuć tradycję?FROTERKA napisał(a):Night, przecież i tak nie zamierzałeś przyjeżdżać...

Nie, ale może mnie najdzie ochotanightman napisał(a):wiem wiem... sprawdzałeś IPki

nightman napisał(a):FROTERKA napisał(a):Night, przecież i tak nie zamierzałeś przyjeżdżać...
I tu byś się zdziwiła-

FROTERKA napisał(a):nightman napisał(a):FROTERKA napisał(a):Night, przecież i tak nie zamierzałeś przyjeżdżać...
I tu byś się zdziwiła-
Zdziw mnie!Jakkolwiek dziwnie to brzmi.
Przyjedź, do Theriona tylko kawałek dalej, jeśli termin będzie ten sam.

FROTERKA napisał(a):nightman napisał(a):FROTERKA napisał(a):Night, przecież i tak nie zamierzałeś przyjeżdżać...
I tu byś się zdziwiła-
Zdziw mnie!Jakkolwiek dziwnie to brzmi.
Przyjedź, do Theriona tylko kawałek dalej, jeśli termin będzie ten sam.

Do najbliższej propozycji mam ponad 450km. Finansowo każda to masakra, bo ON znowu ponad 5.50. Chyba pożyczę jakieś szosowe opony a swoje koła przywiozę na przyczepce, bo ropa z baku znika teraz w takim tempie, że zacząłem sprawdzać czy dziury nie ma  
  Słuchajcie.. decyzja należy do was... my na campie jesteśmy zwarci i gotowi... co do odległości .. kto ma bliżej a kto dalej to chciałbym zauważyć że biorąc pod uwagę cały kraj to do nas każdy ma blisko 

Na taką trasę to szukam czegoś po 3,58TherionWawa napisał(a):jrzeuski u nas ropa jest po 5.38 na trasie Iłża - Brody - wczoraj tankowałem

jrzeuski napisał(a):Na taką trasę to szukam czegoś po 3,58TherionWawa napisał(a):jrzeuski u nas ropa jest po 5.38 na trasie Iłża - Brody - wczoraj tankowałemKolor nieistotny

nightman napisał(a):jrzeuski... zbierzcie się ze 4-5, zamówcie lawetę i Was taniej transport wyjdzie.... skrajnie wagon...

Powrót do VIII Zlot OFF, 2013, Małe Jodło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości