Witamy ! |
---|
|
FROTERKA napisał(a):Night, przecież i tak nie zamierzałeś przyjeżdżać...
nightman napisał(a):Hmmm...zastanawia mnie w takim układzie po kiego w ogóle jakaś ankieta była robiona?
Milej zabawy.
Miałby zepsuć tradycję?FROTERKA napisał(a):Night, przecież i tak nie zamierzałeś przyjeżdżać...
jrzeuski napisał(a):Miałby zepsuć tradycję?FROTERKA napisał(a):Night, przecież i tak nie zamierzałeś przyjeżdżać...
Nie, ale może mnie najdzie ochotanightman napisał(a):wiem wiem... sprawdzałeś IPki
nightman napisał(a):FROTERKA napisał(a):Night, przecież i tak nie zamierzałeś przyjeżdżać...
I tu byś się zdziwiła-
FROTERKA napisał(a):nightman napisał(a):FROTERKA napisał(a):Night, przecież i tak nie zamierzałeś przyjeżdżać...
I tu byś się zdziwiła-
Zdziw mnie!Jakkolwiek dziwnie to brzmi.
Przyjedź, do Theriona tylko kawałek dalej, jeśli termin będzie ten sam.
FROTERKA napisał(a):nightman napisał(a):FROTERKA napisał(a):Night, przecież i tak nie zamierzałeś przyjeżdżać...
I tu byś się zdziwiła-
Zdziw mnie!Jakkolwiek dziwnie to brzmi.
Przyjedź, do Theriona tylko kawałek dalej, jeśli termin będzie ten sam.
Na taką trasę to szukam czegoś po 3,58TherionWawa napisał(a):jrzeuski u nas ropa jest po 5.38 na trasie Iłża - Brody - wczoraj tankowałem
jrzeuski napisał(a):Na taką trasę to szukam czegoś po 3,58TherionWawa napisał(a):jrzeuski u nas ropa jest po 5.38 na trasie Iłża - Brody - wczoraj tankowałemKolor nieistotny
nightman napisał(a):jrzeuski... zbierzcie się ze 4-5, zamówcie lawetę i Was taniej transport wyjdzie.... skrajnie wagon...
Powrót do VIII Zlot OFF, 2013, Małe Jodło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości