kwinto1971 napisał(a):Imprezę te zorganizowaliśmy w trzech klasach : extrim sport i turystyk . Zawsze można zrobić jeszcze czwarta klasę nic nie robienia lub inaczej okupowania ośrodka i nie dopuszczania do kaca
Moim zdaniem wystarczą 3 ale: extrim, turystyk i siedzenie w ośrodku dla chętnych.
kwinto1971 napisał(a):Podpowiedzcie mnie czy innemu organizatorowi jakie widzicie gadżety
Na pewno naklejki. Podobały mi się tez koszulki (Żelazo) bo zawsze to praktyczna pamiątka, ale zdaję sobie sprawę, że to podnosi koszt całej imprezy, a są tacy, dla których liczy się każde 20 zł.
kwinto1971 napisał(a):i czy będziecie mieli sile na tance czy może lepiej gitara i ognisko .
W zeszłym roku jeden poszedł tańczyć, drugi go wyciągać i skończyło się, że obaj tańcowali.

Ja jestem za tym, żeby nie było żadnego zespołu (koszty) tylko muzyka z płyty lub gitara. tańczyć można również przy ognisku.
kwinto1971 napisał(a): Ilu z was przyjedzie z dziećmi i w jakim wieku bo dla nich tez musi być zabawa .
Moje dzieci już są na tyle duże, ze nie trzeba im organizować zabawy ale we Włościejewkach nawet dorośli skakali na trampolinie.