Wyśmiewać nie ma co

Witamy ! |
---|
|
RudeBoy napisał(a):ja może przyjadę a może nie...
przyjade jak:
- będzie mi się chciało
- mojej żonie się będzie chciało
- będzie ciekawy plan na ten zlot bo pić piwo od piątku do niedzieli to chyba wolę w domu albo gdzieś bliżej
- będą sensowne widoki na jakiś off-road na zlocie a nie jw.
- będę miał kasę
- przyjedzie ktoś kogo lubię
- frota będzie sprawna
na pewno nie przyjadę jak:
- trasa turystyczna sprowadzi się do kilkunastu km szutrowymi drogami albo od "zabytku do zabytku"
- nie będzie widoków na off-road
Tak BTW ośrodek na zdjęciach jawi mi się, jako miejsce jakieś krwawej mrocznej historii...
argail75 napisał(a):...... i wszytsko było by dograne ILE OSÓB BYŁO BY CHĘTNYCH PRZYJECHAĆ ( w jakiej ilości osób i wieku w autku) ???
Pytanie jest to w celu rozeznania się ile osób należy oczekiwać gdyby ta OPCJA wypaliła.
1. argail75 ( 1 os. z noclegami )
2. ..... ?
Pytanie na razie czysto TEORETYCZNE !!!!!!!!!!!!!!!
RudeBoy napisał(a):- będzie ciekawy plan na ten zlot bo pić piwo od piątku do niedzieli to chyba wolę w domu albo gdzieś bliżej
- trasa turystyczna sprowadzi się do kilkunastu km szutrowymi drogami albo od "zabytku do zabytku"
maciar napisał(a):Ludziska powpisują się ,a przyjedzie tylko część .Na 3/4 listy nie masz co liczyć.
A nawet jak się wpiszą to potem się dowiesz że "już mi się odechciało" ,bez urazy ani komentarza proszę.Musisz nastawić się też na stratę finansową .
Markon napisał(a):off road niech będzie,
RudeBoy napisał(a):Markon napisał(a):off road niech będzie,
eee... po co.. przecież to forum kulinarne...
Widzę, że prowiant już jest
argail75 napisał(a):maciar napisał(a):Ludziska powpisują się ,a przyjedzie tylko część .Na 3/4 listy nie masz co liczyć.
A nawet jak się wpiszą to potem się dowiesz że "już mi się odechciało" ,bez urazy ani komentarza proszę.Musisz nastawić się też na stratę finansową .
Bylem przecież w Białej P. na rajdzie wiec wiem o czym mówisz. Może tylko nie zdaje sobie sprawy jakie to jest trudne do ogarnięcia. Ale są tu ludzie co chca pomagać i już sie z nimi ustawiam.
RudeBoy napisał(a):ja może przyjadę a może nie...
przyjade jak:
- będzie mi się chciało
- mojej żonie się będzie chciało
- będzie ciekawy plan na ten zlot bo pić piwo od piątku do niedzieli to chyba wolę w domu albo gdzieś bliżej
- będę miał kasę
- przyjedzie ktoś kogo lubię
- frota będzie sprawna
Tak BTW ośrodek na zdjęciach jawi mi się, jako miejsce jakieś krwawej mrocznej historii...
mojego 2 wyrobu nie zaprezentuje ale jest w postaci płynnejjrzeuski napisał(a):Widzę, że prowiant już jestPozostało znaleźć błoto i wyro
Powrót do VIII Zlot OFF, 2013, Małe Jodło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości