Witamy ! |
---|
|
danielos86 napisał(a): Ktoś wprowadził chory przepis narażający ludzi na koszty (żarówki, mandaty itd.) i jeszcze twierdzi, że to poprawia bezpieczeństwo
Odoll napisał(a):... nie jesteś pępkiem świata .
przemia napisał(a):My tu staramy się jakoś dyplomatycznie
danielos86 napisał(a): Nagle wściekle czerwony Matiz jadący z naprzeciwka razi mnie długimi
FROTERKA napisał(a):Zrób lift.![]()
Po pierwsze nie jestem bogaty a, po drugie uprzejmością nie jest oślepianie kogokolwiek długimi.przemia napisał(a): To że jesteś bogaty i lubisz płacić mandaty to Twoja sprawa, nie namawiaj mimo tego ludzi do nieuprzejmości!
Bez obrazy ale, może trzeba wybrać się do okulisty? A co z pieszymi i rowerzystami którzy często ubrani na ciemno, bez oświetlenia i odblasków poruszają się po drogach? Takim nikt nie daje po gałach długimi, żeby się "opamiętali".brum napisał(a): Są auta których nie widać w upalny i ładny dzień bo kolor się zlewa z asfaltem.
A jaką krzywdę robię innym jadąc w biały dzień bez świateł? Pępkiem świata faktycznie nie jestem ale, mam prawo do własnego zdania.Odoll napisał(a): Ty za to pomyśl czasem o innych , nie jesteś pępkiem świata .
danielos86 napisał(a):Bez obrazy ale, może trzeba wybrać się do okulisty? A co z pieszymi i rowerzystami którzy często ubrani na ciemno, bez oświetlenia i odblasków poruszają się po drogach? Takim nikt nie daje po gałach długimi, żeby się "opamiętali".
danielos86 napisał(a):A jaką krzywdę robię innym jadąc w biały dzień bez świateł?
danielos86 napisał(a):... Bez obrazy ale, może trzeba wybrać się do okulisty? ...
brum napisał(a):ee tam.
chcesz to jeźdź bez świateł, ja będę jeździł na włączonych bo wbrew śmiesznym teoriom koszty nie są większe.
PabloFrotaA napisał(a):"Teraz mówi się o wprowadzeniu obowiązku jazdy zimą na oponach zimowych i znowu tłumaczą to bezpieczeństwem"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości