Witamy ! |
---|
|
Eee, wystarczy zmoty dobrze rozłożyć w czasie i dłużej się nie znudzisylwian70 napisał(a):a po 4 latach będziesz miał jej dość.
Cobreti25 napisał(a):... znać postaram się powiedzieć, pokazać i ew. pomóc w naprawie.
sylwian70 napisał(a):... sąsiedzi już się przyzwyczaili.Jak na razie nikt mnie jeszcze nie podkablował ...
Stabros napisał(a): Czy znasz (z doświadczenia) jakiś warsztat w naszej okolicy specjalizujący się we Fronterach?
Ja bym olał baranów a nie się im jeszcze tłumaczyłmarkus napisał(a):to wtedy kolego nie mówisz, że naprawiasz tylko, że modyfikujesz/ulepszasz
markus napisał(a):...to wtedy kolego nie mówisz, że naprawiasz tylko, że modyfikujesz/ulepszasz
jrzeuski napisał(a):Ja bym olał baranów a nie się im jeszcze tłumaczyłmarkus napisał(a):to wtedy kolego nie mówisz, że naprawiasz tylko, że modyfikujesz/ulepszasz
FROTERKA napisał(a):Stabros napisał(a): Czy znasz (z doświadczenia) jakiś warsztat w naszej okolicy specjalizujący się we Fronterach?
viewtopic.php?f=212&t=12049&p=142647#p142647
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości