Witamy ! |
---|
|
Shreck22 napisał(a):To na pewno, tylko jutro na kanał wiade bo dzisiaj nie dam rady już. A jakoś to zatkałeś czy wymieniałeś dekielek cały?
Shreck22 napisał(a):Disiaj byłem tylko to zobaczyć na kanale z braku czasu nie mogłem zrobić. Sprawdziłem i jak dla mnie to włąsnie na łączeniu dekla z reszta kapie, ale jak sprawdziłem olej to nie ma za wiele, ubyło sporo. Mam nadzieje, że nic nie stało się z samym mostem bo ostatnio zrobiłem trase 1300 km z przyczepą i mam nadzieje, że przeżyje jak go uszczelnie i zaleje nowym olejem.
nightman napisał(a):Shreck22 napisał(a):Disiaj byłem tylko to zobaczyć na kanale z braku czasu nie mogłem zrobić. Sprawdziłem i jak dla mnie to włąsnie na łączeniu dekla z reszta kapie, ale jak sprawdziłem olej to nie ma za wiele, ubyło sporo. Mam nadzieje, że nic nie stało się z samym mostem bo ostatnio zrobiłem trase 1300 km z przyczepą i mam nadzieje, że przeżyje jak go uszczelnie i zaleje nowym olejem.
Zacznij od odpowietrznika i popatrz czy cybant na wężu trzyma - innej siły nie ma żeby na złączeniu zaczęło z niczego cieknąć. W oryginale siedzi to na silikonie, więc jak nie ciekło wcześniej i nigdzie nie przypierd....zieliłeś to bym obstawiał powyższe..
jrzeuski napisał(a):Nap...ać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Powodzenia
krzysiek2620 napisał(a):(...) mam Frotkę A Longa (...)
krzysiek2620 napisał(a):No udało się wyciągnąć trwało to 5 minut,ale trzeba wiedzieć jak się zabrać do tego,teraz tak wyciąłem całość i powiem Wam ,ze tego simeringu nie było tam został zmielony guma była w kawałkach.Chciał bym wiedzieć czy tam jest guma czy simering możne znacie wymiary bardzo bym prosił????
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość