Witamy ! |
---|
|
swierol napisał(a):Może to tylko moja opinia ale te Wranglery bardziej przypominają mi ostre AT niżeli klasyczne MT, bynajmniej na zdjęciu. Ale ogólnie ładna opona, hmmm kto wie.....
swierol napisał(a):Hajtuje? Absolutnie!! To, że mogą być bardziej uniwerslane to tylko ich atut:)
-- Dodano 27 paź 2015 21:36:11 --
No i kupiłem te Wranglery. A jak to wygląda na aucie bez liftu i w rozmiarze 245/75/16 fotka poniżej:
https://picasaweb.google.com/1136631647 ... 2564249906
A jak sie będzie jeździć to sie okaże
M&J napisał(a):Ja mam Discoverer STT 32/10,5/16 i jestem bardzo zadowolony. Na razie mam je kilka tygodni więc co do zimy nie mogę się wypowiedzieć ale opony naprawdę fajnie się spisują, na mokrym asfalcie nie jest źle porównywalnie do BFG AT, są trochę głośniejsze niż AT ale jak na MT to jestem pozytywnie zaskoczony.
zuzel napisał(a):Cooper DISCOVERER AT3 245/75 R16 111 T
może ktoś wrzucić opinie jak to się będzie sprawowało
ewentualnie jakieś linki do opon w tym rozmiarze w cenie do 2000 za komplet
pozdro
niki_htl napisał(a):Dużo jeździsz po czarnym? Będziesz zmieniał na zimę czy na tych planujesz przejechać? Do krk mam blisko może jakaś kawka i sobie oglądne te oponki?bo czasu coraz mniej a muszę się na coś w końcu zdecydować.
swierol napisał(a):A to zależy gdzie ma się to opona "sprawować"???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości