| Witamy ! |
|---|
|
|

Mariusz 112 napisał(a):Ok jutro od rana biorę sie za robotę, ale czy mam cos czuć jak naped sie załącza czy to i tak dziala bezszelestnie ?

Mariusz 112 napisał(a):...no to sie dalem nabic w butelke z tym zakupem sprawny naped ...

Mariusz 112 napisał(a):Wyczytałem tu tez na forum ze jak przekręcam kluczyk i lampka od napedu miga to znaczy ze naped jest zalaczony, a jak odpale gasnie .... czyli jest kiszka bo mam caly czas zapiety, .

tupek napisał(a):Tak jest zawsze przed odpaleniem bo silnik nie tworzy podciśnienia.

Mariusz 112 napisał(a):Ciężko na tel. pisac babunow nawalilem hahah

czy wymieniac pompe czy założyć zaworek zwrotny na główny wężyk od vacum. Do tego zapala mi sie po odpaleniu check engin, gasnie po dodaniu gazu, na luzie moge go ciągnąć bez błędu ale jak tylko ruszę i dodam gazu to wywala błąd... wiem sprawdzic na kompie co wychodzi ale nie wiem czy jest wtyczka bo nie moge jej odszukac, pod radiem jakas jest ale duża czerwona kwadrat a to chyba nie to. Pozdrawiam dajcie znac co z tymi zaworkami czy po wylaczeniu silnika jak dmucham to powetrze ma swobodnie przeplywac .

Semir napisał(a):Jak nie znajdziesz trzeba to,zebrać i już

Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości