kiel1111 napisał(a):Konkretnie czy silnik 3.0 diesel pasuje do mega uniwersalnej skrzyni od Frotki 2.2?
nie pasuje
| Witamy ! |
|---|
|
|
kiel1111 napisał(a):Konkretnie czy silnik 3.0 diesel pasuje do mega uniwersalnej skrzyni od Frotki 2.2?

zendi1985 napisał(a):widzę że strasznie pobudzeni jesteście w pewnych aspektach.
Dobrze wiem o tym co i ile kosztuje i że koszty takich robót nie wynoszą dwa piwa i troche czasu. Wiem dobrze że oscylują około 6 tyś a do tego jeszcze gaz za 4 i mamy dyche a dołożymy 2 tysie i mamy frote z lpg i silnikiem bez babrania tylko czasem też się trzeba zastanowić ile jeszcze do tych 12 trzeba będzie dołożyć żeby była w takim stanie w jakim ma się aktualnie swoje auto.
Kolejna sprawa może to i poroniony pomysł i nie potrzebnie poruszany temat ale to jest każdego indywidualna sprawa co chce robić ze swoją kasą jak sobie umyśli to nawet w bagażniku może zamontować silnik z f16 jak kogoś na to stać jego brocha. Nawet na tym forum są ludzie którzy włożyli silniki w samochody których wartość nawet nie wynosi tyle co zapłacili za silnik i czy ich obchodzą realne koszty takiego zabiegu ????
dobra koniec rozważań nie było tematujak się zabiorę za jakieś mieszanie z jakimś silnikiem to dam znać i opisze ile to realnie kosztuje

RudeBoy napisał(a):Załóż LSa z corvetty. Do skrzyni pasuje.
kiel1111 napisał(a):to co proponujecie zamiast 2.4?

brum napisał(a):RudeBoy napisał(a):Załóż LSa z corvetty. Do skrzyni pasuje.
do jakiej skrzyni z jakiej corvetty?kiel1111 napisał(a):to co proponujecie zamiast 2.4?
zależy do jakiej skrzyni

kiel1111 napisał(a): jest coś sensownego pasującego do mojej skrzyni (2.4)? Ewentualnie do 2.2?

brum napisał(a):Jakoś nie widzę żeby pasował.

ali napisał(a):Ja dalej nie wiem co kolega ma z tym hałasem DTI, na wolnych owszem, traktor, ale w trasie wszystko jest głośniejsze od niego.

ali napisał(a):Ja dalej nie wiem co kolega ma z tym hałasem DTI, na wolnych owszem, traktor, ale w trasie wszystko jest głośniejsze od niego.

zendi1985 napisał(a):ali napisał(a):Ja dalej nie wiem co kolega ma z tym hałasem DTI, na wolnych owszem, traktor, ale w trasie wszystko jest głośniejsze od niego.
no to by wynikało że coś musze mieć nie tak a to wymaga grilla i piwka do dyskusji czy to nadmierne przewrażliwienie czy w rzeczy samej coś się dzieje

RudeBoy napisał(a):zendi1985 napisał(a):ali napisał(a):Ja dalej nie wiem co kolega ma z tym hałasem DTI, na wolnych owszem, traktor, ale w trasie wszystko jest głośniejsze od niego.
no to by wynikało że coś musze mieć nie tak a to wymaga grilla i piwka do dyskusji czy to nadmierne przewrażliwienie czy w rzeczy samej coś się dzieje
jeżeli porównujesz to do ML z 2.7 no to staaaary...![]()
Nie no tego nie można porównywać.

RudeBoy napisał(a):zendi1985 napisał(a):ali napisał(a):Ja dalej nie wiem co kolega ma z tym hałasem DTI, na wolnych owszem, traktor, ale w trasie wszystko jest głośniejsze od niego.
jeżeli porównujesz to do ML z 2.7 no to staaaary...![]()
Nie no tego nie można porównywać.
po flaszce jestem

zendi1985 napisał(a):widzę że strasznie pobudzeni jesteście w pewnych aspektach.
Dobrze wiem o tym co i ile kosztuje i że koszty takich robót nie wynoszą dwa piwa i troche czasu.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości