A ja słyszałem, że Ziemia jest okrągła...wienczyslaw5 napisał(a):- nigdy nie zajdziecie
- a to dlaczego ?
- bo to w przeciwnym kierunku
| Witamy ! |
|---|
|
|
A ja słyszałem, że Ziemia jest okrągła...wienczyslaw5 napisał(a):- nigdy nie zajdziecie
- a to dlaczego ?
- bo to w przeciwnym kierunku

Chyba, żeby się okazało, że to jednak działaali napisał(a):RudeBoy napisał(a):umarłem!
http://allegro.pl/perpetummobile-na-dwu ... LikeButton
Gdym miał dużo kasy i czasu to bym kupił i potem włóczył kolesia po sądach

jrzeuski napisał(a):Tak sobie myślę...jak Grzesiek to namierzył? Czyżby wyszukiwarką? Ale skąd pomysł, żeby czegoś takiego szukać? Nadzieja matką...?

Bierz póki tanio, bo jak się wieść rozejdzie, to ceny alternatorów poszybująSemir napisał(a):Jak by takie coś działało to na wsi na pewno bym zamontował sobie.

ali napisał(a):
Gdym miał dużo kasy i czasu to bym kupił i potem włóczył kolesia po sądach

JJKILLER napisał(a): Prawdziwe perpetum mobile robi się z kota i kromki chleba z masłem. Jak wiadomo, kot zawsze spada na cztery łapy, a kromka masłem na podłogę, w związku z czym, jeśli przymocujemy kotu, na plecach kromkę z masłem (oczywiście masłem do góry) to kromka próbując upaść masłem do dołu będzie próbowała obrócić kota na plecy, tym samym kot próbując upaść na cztery łapy będzie próbował obrócić kromkę masłem do góry, co jednoznacznie spowoduje wprowadzenie kota wraz z kromką w nieustający ruch wirowy.

wienczyslaw5 napisał(a):A jeżeli Bóg jest wszechmogący ------ to czy może stworzyć tak ciężki kamień , że nie będzie mógł go podnieść ?

JJKILLER napisał(a):wienczyslaw5 napisał(a):A jeżeli Bóg jest wszechmogący ------ to czy może stworzyć tak ciężki kamień , że nie będzie mógł go podnieść ?
Jakieś 25lat temu zadałem to pytanie na religii, do dziś odpowiedzi nie otrzymałem...

Odoll napisał(a):Ale to by znaczyło że NIE jest wszechmogący bo nie może podnieść kamienia

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości