A ja w każdym Aucie zakładam światła do jazdy dziennej - Nie z faktu oszczędności paliwa bo to raczej wiemy, że i tak od jazdy zależy - żona tak delikatnie jeździ, że nikt nie chce uwierzyć w jej spalania (sam musiałem sprawdzić, bo nie dowierzałem) Ale w mroźny poranek wiemy jak spada sprawność Aku, wiemy też ile prądu pożerają świece żarowe i rozruch zimnego diesla, a że żonka ciągle w pośpiechu to nie zagrzeje autka tylko małymi skokami po mieście - Logiczne, że akumulatora nie doładuje i Kiedy wracam o 3 w nocy z pracy a przed siódmą wpada ma ukochana z niezadowolona miną i krzykiem, że znów nie odpala to wiecie... Wystarczy zsumować ile W pobierają wszystkie żarówki i porównać to z 4 Watami lamp dziennych... Homologacja jest, założone zgodnie z prawem, Milicja się nie czepia - Po problemie
W swojej froci B założyłem w zderzaku - Paski, we wnęce na Halogen, nad lampą przeciwmgłową ogólnie xle nie wygląda, choć sam się zastanawiam kto wydał na nie homologację, bo te z poprzedniej mojej froci (poprzednia strona wątku) to świeciły, bo te to raczej słabo... Więc jak dorobię się jakiegoś kangura to zmienię je
Edit:
A tak to u mnie wygląda - Przyklejone na taśmę 3M By nie dziurawić Auto bo to rozwiązanie tymczasowe.