adam-wwy napisał(a):Wg. mnie nie ma szans. Znam przykłady z życia i niestety wszystkie te przyjaźnie i tak miały finał w łóżku...
Bo obiektywnie patrząc kopulacja to sens zycia
| Witamy ! |
|---|
|
|
adam-wwy napisał(a):Wg. mnie nie ma szans. Znam przykłady z życia i niestety wszystkie te przyjaźnie i tak miały finał w łóżku...

Marcin D napisał(a):ja tam mam 2 przyjaciółki z którymi gadam i nie sexiłem sie z nimijedna blisko ale nie w moim typie a ta w moim typie w wawie mieszka ale i tak po 6 latach przyjaźni byśmy sie nie sexili.
Przyjaźń damsko-męska nie jest dla mnie bujdą i jest jak najbardziej możliwa(nie taka co sie w łóżku kończy).

Trzeci napisał(a):Marcin D napisał(a):ja tam mam 2 przyjaciółki z którymi gadam i nie sexiłem sie z nimijedna blisko ale nie w moim typie a ta w moim typie w wawie mieszka ale i tak po 6 latach przyjaźni byśmy sie nie sexili.
Przyjaźń damsko-męska nie jest dla mnie bujdą i jest jak najbardziej możliwa(nie taka co sie w łóżku kończy).
e tam .... ja to nawet do Krakowa jeździłem jak była potrzeba![]()
![]()
![]()
![]()
Pewnie że jest możliwa ale wtedy gdy oboje nie maja pociagu do siebie

jrzeuski napisał(a):Kilkanaście kilometrów stąd jest miejscowość Przyjaźń. Nie sądzę, żeby tam tylko jedna płeć mieszkała
Trzeci napisał(a):Pewnie że jest możliwa ale wtedy gdy oboje nie maja pociagu do siebie
Komand napisał(a):Heh ja nawet jestem pewny że płeć piękniejsza również zamieszkuje ten rejona bynajmniej było tak jakiś czas temu

Komand napisał(a):...bynajmniej było tak jakiś czas temu

JJKILLER napisał(a):Komand napisał(a):...bynajmniej było tak jakiś czas temu
Na litość praojców, czy tak kur..ko ciężko jest zerknąć do słownika lub netu i sprawdzić co oznacza słowo BYNAJMNIEJ, żeby nie robić z siebie durnia przed innymi![]()
![]()
![]()
![]()
Przecież takie pisanie pokazuje stan elementarnej wiedzy o własnym języku (a raczej jej braku). Jak się chce popisać ładnym i słownictwem to najpierw trzeba je poznać, bo inaczej robi się z siebie pośmiewisko. To nie literówka, czy byk ortograficzny, to dzieje się nagminnie, a im młodsze pokolenie tym częściej stosuje się słowa, których znaczenia się nie zna![]()
Przepraszam zaale tego nie da się już ignorować...
ps. link w podpisie

Marcin D napisał(a):

ponad mormę dzienną 
Trzeci napisał(a):No to Odoll pozostało Ci sie tylko pochlastać tępa brzytwą....

FROTERKA napisał(a):Trzeci napisał(a):No to Odoll pozostało Ci sie tylko pochlastać tępa brzytwą....
Jeśli chodzi o Odolla to może się pohlastać tepom bżytwom

Fromopel napisał(a):możliwa, jeśli facet jest gejem

ali napisał(a):Fromopel napisał(a):możliwa, jeśli facet jest gejem
Wtedy to już nie przyjażn damsko-męska tylko damsko-damska

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość