| Witamy ! |
|---|
|
|

Zula napisał(a):Panowie, dyskutujmy na poziomie

nightman napisał(a):Zula, ale to jest poziom...

Zula napisał(a):Przerzucanie się, kto ma większe doświadczenie, a kto się na niczym nie zna i podważanie wzajemnych umiejętności i znajomości tematu na podstawie domysłów?
Spokojnie![]()

RudeBoy napisał(a):...Ciesz się zula, że nie kłócimy się kto ma dłuższego

Zula napisał(a):Ależ wiem, kończę technikum informatyczne
JJKILLER napisał(a):RudeBoy napisał(a):...Ciesz się zula, że nie kłócimy się kto ma dłuższego
Nie masz szans w tej materii...
![]()

JJKILLER napisał(a):RudeBoy napisał(a):...Ciesz się zula, że nie kłócimy się kto ma dłuższego
Nie masz szans w tej materii...
![]()

Kto ma dłuższego?Zula napisał(a):Ależ wiem

jrzeuski napisał(a):Kto ma dłuższego?Zula napisał(a):Ależ wiem

JJKILLER napisał(a):![]()

lysy napisał(a):To i ja cos napisze tez zarzadzam sieciami i mam jeszcze wieksze doswiadczenie od Was ale nie o tym. Tez mam komputer mialem srebrny z czarnym a teraz caly czarny. Stwierdzam jedno ten czarny jest......szybszy![]()
a i uruchamiane oba tak samo przyciskiem ze swiatelkiem

JJKILLER napisał(a):lysy napisał(a):To i ja cos napisze tez zarzadzam sieciami i mam jeszcze wieksze doswiadczenie od Was ale nie o tym. Tez mam komputer mialem srebrny z czarnym a teraz caly czarny. Stwierdzam jedno ten czarny jest......szybszy![]()
a i uruchamiane oba tak samo przyciskiem ze swiatelkiem
Ale nie wiem czy zauważyłeś że kiedyś prąd był lepszej jakości, komputer odpalał się błyskawicznie. Teraz prąd jest jakiś marny bo komp mi się strasznie długo odpala...
![]()

JJKILLER napisał(a):Ale nie wiem czy zauważyłeś że kiedyś prąd był lepszej jakości, komputer odpalał się błyskawicznie. Teraz prąd jest jakiś marny bo komp mi się strasznie długo odpala...
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości