| Witamy ! |
|---|
|
|
Pewnie paintballem robionemarkus napisał(a):Te ciapki jakoś jak kleksy wyglądają a ni kamuflaż!!

jrzeuski napisał(a):Pewnie paintballem robionemarkus napisał(a):Te ciapki jakoś jak kleksy wyglądają a ni kamuflaż!!

Trzeci napisał(a):To wez moją i rób jako prace dyplomową![]()
![]()

rochas napisał(a):tuningu optycznym pojazdów mechanicznych

FROTERKA napisał(a):rochas napisał(a):tuningu optycznym pojazdów mechanicznych
http://antyweb.pl/mercedes-stworzyl-nie ... a-reklame/

marcin.birulo napisał(a):O malowanie budy mozesz zapytac kolege z ekipy Wielkopolskiej---Sebol Długi.Albo przejzec temat ,,Autka ekipy Wielkopolskiej'',tam Sebol przedstawil swoja frocie.Kwestja gustu ale kolega JJKILER co przedstawil jest ciekawe.

jrzeuski napisał(a):Na drzewach i kamieniach blachy karoserii się gną i drą, to lakieru nie zedrze? Come on

jrzeuski napisał(a):Na drzewach i kamieniach blachy karoserii się gną i drą, to lakieru nie zedrze? Come on

Za to moje są 3D 

RudeBoy napisał(a):rochas.. nie gniewaj się i potraktuj to jako wyłącznie moją subiektywną ocenę... mi się to strasznie nie podoba... dla mnie to maksymalne oszpecenie samochodu...
ale Tobie ma się podobać

rochas napisał(a):powiedzcie co sądzicie ??
otwarty na krytykę![]()
( ja bym tak nie potrafił namalować , może jakiś czarno biały szkic ołówkiem bym zrobił ) ale zrobiłeś to na samochodzie i wygląda to strasznie amatorsko (w porównaniu do innych prac jakie widywałem na samochodach)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość