| Witamy ! |
|---|
|
|

jrzeuski napisał(a)::stop:![]()
To są malutkie oponki, 26" tylko. Frota będzie wyglądać jak wózek dziecięcy..

RudeBoy napisał(a):Puma MT...zajebiście gryzącego MTka

brum napisał(a):RudeBoy napisał(a):Puma MT...zajebiście gryzącego MTka
Wg mnie nienie miałem(widziałem kilka) ale wg mnie szału nie ma, tak samo jak z kl71

Trzeci napisał(a):Ironcruz napisał(a):
Tak BTW wydaje mi się że mało osób zauważa, że dobre opony to nie tylko trakcja w błocie, ale trzymanie na mokrym asfalcie czyli po prostu bezpieczeństwo i możliwość wykorzystania auta.
Wiesz jak jest dobre MT lub już SIMEXY to żadna trakcja na asfalcie ale w błoto zajefajna. Dobre szosówki to dobry asfalt plus piasek . AT to w sumie coś pośredniego.
Wszystko zależy od stanu kasy. Jak kogoś stać to ma 4 MT z felgami i 4 szosówki z felgami i przekłada, dla tych mniej zasobnych pozostaje AT kompromis bezpieczeństwa z robieniem w terenie. Tylko czasami zastanawiam się sam czy opłacalny

Na czarnym wolniej i trzymać spory odstęp. Problemem jednak są wciskające się przed maskę plaskaczemosi napisał(a):Ja cały czas śmigam na MT-kach i nie wyobrażam sobie już jazdy na innych oponach.Trzeba poprostu wolniej jezdzić po asfalcie a w terenie

jrzeuski napisał(a):Na czarnym wolniej i trzymać spory odstęp. Problemem jednak są wciskające się przed maskę plaskaczemosi napisał(a):Ja cały czas śmigam na MT-kach i nie wyobrażam sobie już jazdy na innych oponach.Trzeba poprostu wolniej jezdzić po asfalcie a w terenie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości