Zakupiłem "sporta" 2.2 DTI 2001r. Mam kilka pytań jak zupełny laik. Chcę sprawdzić poziom oleju w mostach. Podrzućcie jak mogę to zrobić. Co ile wymienia się olej - bo też nie mam pojęcia. Podpowiedzcie - na co mam zwrócić szczególną uwagę. Co powymieniać? Z góry dzięki.
markow, źle zacząłeś, ale wybaczamy. Za radą łysego, proponuje, zgodnie z obowiązującymi standardami na forum przywitać się ze wszystkimi użytkownikami, parę słów o sobie, a dopiero potem decydować o tym, komu przydzielisz odpowiednie tytuły
Pozdrawiam i życzę mile spędzonego czasu na forum.
No dokładnie. Napisałem "witam wszystkich itd...." ale widzę, że to za mało. Nie rozumiem czy to forum jest dla ludzi, czy zakręcacie w klimaty sekty Radia Maryja. Pozdrawiam wszystkich normalnych
Nie potrzebne sapy, gość juz więcej nie przyjdzie w miejsce gdzie go opierniczją na dziendobry.
Ale mam dobra informacje z przyszłości Odwiedzi nas jednak jeszcze: Ostatnia wizyta: Nie 31 Paź 2010 10:26:53 A jest 9:56 więc nie wszystko stracone ^^
Fronterzak zielony? Nie, to Krypton Green Mica. Krypton - Superman. Green - Wojskowy kolor. Mica - Pocisk rakietowy przechwytujący.
Była Vectra A 2,0 c20ne 2000 GT Limyted Edyszyn 95':( Była Frontera A 2,0 x20se Sport 95', LSD, BF Goodrich All terrain... Jest Renault Scenic 1,6 16v 2000r, bez liftu i wyciągarki