Witamy !

[All] Alternatywa drugiego akumulatora

Wszystko co dotyczy elektryki w naszych frotkach

Re: Alternatywa drugiego akumulatora

Postprzez zielaq » 21 paź 2010 07:58:30

a to mnie zaskoczyłeś pozytywnie :)) to trzeba tylko jakoś ładnie podłączyć sobie na stałe w takim razie ;)
zielaq

Postprzez zielaq » 21 paź 2010 08:38:36

Jarek sp3swj napisał(a)::-) lepiej wydaj tą kase na drugi aku... lub nowy....

:-) sam żelowy http://allegro.pl/listing.php/search?st ... =1&order=p

... za tą cene nie spodziewaj się w środku "gadżetu" dobrego AKU... tylko jakiś chiński "extras"

ja mam maly akumulatorek 12V 7 Ah a nawet 2 tylko nie mam pomyslu jak je wykorzystac :P
zielaq

Postprzez jrzeuski » 22 paź 2010 10:02:47

jrzeuski napisał(a):To ustrojstwo będzie w Netto od czwartku. Ma aku 17Ah i ponoć 400A rozruchowego. Rozrusznik i świece biorą ok 200 razem, więc powinno styknąć jako wsparcie głównego aku, któremu i tak pewnie dużo więcej nie zostało a jeszcze daje radę parę razy pod rząd odpalić mój traktor. Do tego jest wbudowana lampa i kompresor do kół. Jak dla mnie to warte obadania a czy kupię to się zobaczy. Kompresor i tak miałem w planach kupować a kilka dych najtańszy kosztuje.

No i nawet sobie nie pooglądałem :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly: Od kierowniczki sklepu się dowiedziałem, że były 3 i poszły w kilka minut po otwarciu sklepu. Inne sklepy w Polsce też dostały taki przydział. Normalnie jak za komuny... :cry2: :cry2: :cry2:

Tu można sobie obejrzeć na co tak nieudanie zapolowałem: http://viewer.zmags.com/publication/e8e ... e8e0bfae/4 Może gdzieś, kiedyś coś takiego w końcu trafię... :4lk:
No mud, no fun
Frota A Long 2.5V6, simex 33", zawias +3", buda +2", drążki kierownicze HD + amortyzator skrętu, mosty 4.56 (przedni od B, tył z LSD), self-made snorkel i zderzaki stalowe, winch
Vectra B kombi 2.5V6 170KM
Vectra B kombi 2.0 16V - będzie WrakRace edition :twisted:

naprawy i motanie Frotek :arrow: SMS/PW/email/czat.
jrzeuski
Admin
Admin

Obrazki: 71
Pochwały: 78
Województwo: Pomorskie
Samochód: Frontera A 2.5TDS Long 1996-1998

Poprzednia strona

Powrót do Elektryka