Witamy ! |
---|
|
nightman napisał(a):http://www.plejak.pl/najgorsi-kierowcy-zobacz-sam-1144
FROTERKA napisał(a):Z blondynka Asią to nasz ulubiony odcinek.![]()
Wczoraj akurat uczyłam moją młodszą córkę nawracać frotka. Tylko raz jej zgasło auto.
To, że wtargnął to nie Twoja wina, ale to, że nie przewidziałeś tego i dałeś mu się zaskoczyć i zmusić do gwałtownej reakcji (pewnie odruchowej) już tak. Gdyby mu się coś stało, to i tak pewnie by Cię uniewinnili, ale faktem jest, że trzeba obserwować nie tylko samą jezdnię, ale również jej otoczenie i przewidywać zagrożenia typu zataczający się pijacy na chodniku czy dzieci grające w piłkę na boisku przy drodze. Chwała temu egzaminatorowi, że zwraca na takie rzeczy uwagę a nie tylko mierzy linijką czy równo się zaparkowało.mpl napisał(a):oczywiście nie zdałem. Trochę głupio bo nie moja wina, że jakiś żul wtargnął na jezdnie (nie było przejścia).
mpl napisał(a):
Mamusia się chwali hehe
jrzeuski napisał(a):To, że wtargnął to nie Twoja wina, ale to, że nie przewidziałeś tego i dałeś mu się zaskoczyć i zmusić do gwałtownej reakcji (pewnie odruchowej) już tak. Gdyby mu się coś stało, to i tak pewnie by Cię uniewinnili, ale faktem jest, że trzeba obserwować nie tylko samą jezdnię, ale również jej otoczenie i przewidywać zagrożenia typu zataczający się pijacy na chodniku czy dzieci grające w piłkę na boisku przy drodze. Chwała temu egzaminatorowi, że zwraca na takie rzeczy uwagę a nie tylko mierzy linijką czy równo się zaparkowało.mpl napisał(a):oczywiście nie zdałem. Trochę głupio bo nie moja wina, że jakiś żul wtargnął na jezdnie (nie było przejścia).
Mnie najbardziejmatki z małymi dziećmi, które wypychają wózek zza samochodów, żeby sama mogła wyjrzeć czy nic nie jedzie. To niestety jest normalka na drogach osiedlowych. Na szczęście we Frotce siedzi się na tyle wysoko, że ponad dachami osobówek widać takie mamuśki zbliżające się do jezdni.
FROTERKA napisał(a):mpl napisał(a):
Mamusia się chwali hehe
Jeśli tylko jest czym to jasne.W końcu ona ma niespełna 13 lat.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości