Witamy ! |
---|
|
nestor napisał(a): A na potwierdzenie - kilka obrazkow:
Wookash napisał(a):... Ostatnio tylko wykryl bodajze blad P1171 ktorego nie nazwal ale nie wiem czy to wina samego fejsu czy oprogramowania (blad to za malo benzyny podczas przyspieszania)...
Paw napisał(a):Wookash napisał(a):... Ostatnio tylko wykryl bodajze blad P1171 ktorego nie nazwal ale nie wiem czy to wina samego fejsu czy oprogramowania (blad to za malo benzyny podczas przyspieszania)...
Tak jak piszesz, to zbyt uboga mieszanka. Potrafi się pojawić przy zwiększonym obciążeniu silnika. Gazownik powinien zmienić ustawienia, bo jeżeli trwa to długo można doprowadzić do wypalenia gniazd zaworowych.
Koniec napisał(a):Witam. Frotkę posiadam od niedawna, ale temat interfejsu mnie zaciekawił. Przeczytałem cały temat i nie mam pojęcia co mam kupić, z jakiego programu korzystać. Czy ktoś mógłby mi coś podpowiedzieć? Frontera B 2000r, ABS, 3,2 manual.
Jarek sp3swj napisał(a):nestor napisał(a): A na potwierdzenie - kilka obrazkow:
jak kliknieszw pozycje V6 to ci odpowie że "under development" i
nestor napisał(a):... Nie jest to jednak ELM 327 bo ten interfejs nie bedzie sie laczyl ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości