auri.chebzie napisał(a):Angel&Devil napisał(a):przykro mi że wy cały czas o tej kasie piszecie a mnie przede wszystkim chodzi o to w jaki sposób mnie potraktowano

o sposób odpowiedzi organizatorów na proste pytanie i obrażanie mnie i mojej rodziny
Tak więc

już dość , zmknijmy temat i MIŁEJ ZABAWY
Podpisuję również się pod tą wypowiedzią
-Na pytania zadawane,były odpowiedzi.tylko nie każdy z nimi chyba się zgadzał.
-Nie widzę Angel&Devi aby ktoś Cię obrażał
-janusza trochę poniosło i odpisał Shrekowi22,aby nie wprowadzał chaosu
-Jeżeli chodzi o kasę to nie my,ale własnie Wy piszecie o niej.Było napisane że kosztów nie rozbijemy.
-Cofnijcie się do tematu V Zlot"niesmak po zlocie "-jaki mętlik zrobił jeden koleś co kasy nie wpłacił całej,a uczestniczyć w jakiś sposób chciał ,tam nie było rozbijania kasy i nikt nie marudził
-rozumie że nie każdy może być bo praca,lub coś innego.Ale jak by Częstochowska ekipa chciała uciąć koszty,to też by mogła wracać do domu na nocleg-bo każdy ma blisko,albo nie płacić innych rzeczy-bo po co.Ale solidarnie zapisaliśmy się i będziemy uczestniczyć jak reszta przyjezdnych.Jedni będą wcześniej ,bo mogą,inni jak my-późnym wieczorem ,bo też pracujemy.
-Myślę że powinniśmy zakończyć ten temat,bo nie raz jeszcze możemy się spotkać i po co jakieś chore nerwy nam wszystkim.
-Następnym razem mam nadzieję że ekipa śląska zorganizuje jakiś Rajdzik ,lub jakąś integrację