Witamy !

Witam

Jesteś nowy na forum? Przywitaj się w tym wątku, opisz swoje auto, napisz jak trafiłeś na forum ...

Moderator: TATAR

Witam

Postprzez Ekspert Link4 » 16 sie 2010 11:05:26

Witam,
mam na imię Piotr. W imieniu firmy Link4 będę informował, udzielał porad i odpowiadał na pytania związane z ubezpieczeniami motoryzacyjnymi jako Ekspert Link4. Wszelkie pytania proszę kierować na blog Link4 w zakładce kontakt.
Pozdrawiam,
Piotr - Ekspert Link4
Ekspert Link4

Re: Witam

Postprzez ballula » 17 sie 2010 10:37:18

:hi:

Ekspert Link4 napisał(a):Witam,
mam na imię Piotr. W imieniu firmy Link4 będę informował, udzielał porad i odpowiadał na pytania związane z ubezpieczeniami motoryzacyjnymi jako Ekspert Link4.
Piotr - Ekspert Link4

Miło nam Piotrze że się przywitałeś, może się czepiam ale wydaje mi się że w tym Twoim przywitaniu/reklamie brakuje takich słów jak : gdy Prezes forum wyrazi zgodę, jeśli będziecie zainteresowani, służę informacją, poradą itp. :wink: myślę , że tak byłoby bardziej miło i zachęcająco a nie tak jak Ty to napisałeś w formie narzucającej swoją wolę :? Jeśli uraziłam kogokolwiek tym postem to przepraszam, ale już taki cudak ze mnie , że nie lubię jak coś mi ktoś z góry narzuca :P
ballula

Postprzez rysiek64 » 18 sie 2010 21:13:49

rysiek64

Postprzez mikrusik » 20 sie 2010 14:34:58

mikrusik

Postprzez ijido » 20 sie 2010 20:55:49

Fronterzak zielony? Nie, to Krypton Green Mica.
Krypton - Superman.
Green - Wojskowy kolor.
Mica - Pocisk rakietowy przechwytujący.

Sam lepiej bym tego nie wymyślił ^^.
ijido
Młodszy Guru
Młodszy Guru

Obrazki: 0
Pochwały: 2
Województwo: Małopolskie
Samochód: Frontera B 2.2i Long 1998-2004

Powrót do Start