A ja dalej kontynuując wątek z podkładami. Odnośnie gum za 10zł. A właśnie że pasują!!

i to jak haa jak z fabryki, wczoraj moja frotka B sport urosła o 6cm na tyle, 5 na przodzie, 4 sztuki gum=40zł, 3godz czasu. Nic nie trzeba kombinować, gumy które kupiłem były nie przecięte, wyjąłem oryginalne cienkie podkłądy gumowe które przychodziły na gorę sprężyn, wsadziłem po podkładzie na górę, pasuje jak z fabryki, na dół (pasuje na lekki wcisk ale idealnie siedzi) siup spręzynę i jest git, amorów wystarczyło spokojnie (jest parę cm zapasu) może dlatego że są jakieś inne niż ori, poprzedni włąścicel wymieniał
Przód +5cm, wiadomo śruby na drążkach

geometria po pomiarze w normie, koła bynajmniej się ukosują dołem na zewnątrz, wreszcie guma na zakrętach będzie sie mniej zawijać. Także dla potomnych... Powodzenia dla tych którym "nie pasują", niech nabijają interes kolesiom co kroją za poliuretany na zamówienie grubą kasę a dla tych którzy chcą podaje wymiary (Gumy kupiłem w zwykłym sklepie motoryzacyjnym Bochnia city) średnica zewnętrzna-15cm średnica wewnętrzna 9,6cm wysokość (grubość) 38mm (na zewnątrz) wysokość (grubość) wewnątrz (łoże sprężyny) ok 29-30mm. Do Froty B Sport można śmiało zakładać

Cel podnoszenia: od fabryki już 12 upłynęło więc pewnie coś klapnęła w dół, poza tym moja Frota off roadu nie zobaczy, za to ciężkie zimowe warunki, zaspy, dużo śniegu i srogi dojazd do domu bardzo często... Nie zależało mi na idealnym prowadzeniu, małych przechyłach na zakrętach bo w trasie to auto może raz na ruski rok będzie. Ono ma wyjechać w zimie do domu. Latem Frota ma wakacje.