No może nie uwierzycie ale dwa dni temu mąż mi powiedział, żebym założyła taki temat na forum, bo może są tacy, którzy lubią się bawić małym autkami. Jak widzę są. Jego marzeniem jest taka mała Frontera.
była Frotka zmotka 3.2, będzie druga edycja 2.2 Podróże bez granic : Polska, Niemcy, Estonia, Litwa, Łotwa, Rosja, Rumunia, Mołdawia, Finlandia, Węgry, Włochy, Austria, Czechy, Słowacja, San Marino, Szwecja, Tajlandia, Malezja - tam byliśmy na kołach.
Balkan żebys ty wiedział ile mnie zdrowia kosztowało zakupic model Frotki, stoi pod kloszem i mucha nie siada
była Frotka zmotka 3.2, będzie druga edycja 2.2 Podróże bez granic : Polska, Niemcy, Estonia, Litwa, Łotwa, Rosja, Rumunia, Mołdawia, Finlandia, Węgry, Włochy, Austria, Czechy, Słowacja, San Marino, Szwecja, Tajlandia, Malezja - tam byliśmy na kołach.
Ja swoją upolowałem własnie na Allegro - wpisałem w poszukiwanie Frontera i wyskoczyła perełka, nowa aukcja tylko co wystawiona, męska decyzja 'kup teraz' i mam