Koło zachodniego Niebieska frota A sport z oklejona tylną szybą (ślusarz czy jakoś)
To ktoś z naszych ???

Witamy ! |
---|
|
FROTERKA napisał(a):Wczoraj ok.15.45 pod Tesco na Wielickiej w Krakowie mignął mi szaroniebieski (ciemnawo już było więc może się mylę) long z dużą ilością naklejek o numerze rej. RZ...
wild napisał(a):To byłem ja.
ijido napisał(a):odświeżając temat
Przemia gdzie zgubiłeś koło zapasowe?
Wracam sobie z jednostki na rowerku jak zawsze (raczej za często Fronterzakiem nie będe do pracy jeździł, bo na biku jestem w 4 min a domu, zima na około bo na ulicy mniej śniegu ale i tak nie stoję w korkach a roweru czyścić bardzo nie trzeba), a tu frota bez koła ^^. Ładnie opisana oklejona ale bez koła hehehe
przemia napisał(a):amaj23 - sympatyczny koleś, po wspólnej flaszce na pewno Ci taki zrobi
madziam napisał(a):przemia napisał(a):amaj23 - sympatyczny koleś, po wspólnej flaszce na pewno Ci taki zrobi
Ty mi tu nie namawiaj do rozpijania męża, bo Cię następnym razem do domu nie wpuszczę
Cobreti25 napisał(a):Witam
Z Kalisza to chyba ja tu tylko jestem i z tego co wiem to najbliżej mam Do Przemka (przemekcrx o ile się nie mylę )ze Stawiszyna, a frotek parę jeździ po mieście.
Jestem za "zaproszeniami"...
przemekcrx napisał(a):
pewnie że to ja i nie mów że twój brat pracuje w firmie "Elbar" na osadniczej?????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość