Nowa instalacja to ostatecznośc, najpierw poszukać i wyczerpać możliwości...
...albo Ty jesz, albo Ciebie jedzą... A 3,1 TDI Long '95 bike MTB wegług własnej specyfikacji... Citroen C8 HDI honda transalp xl600v bmw f650st w razie w: 696445799
Zgadza się, mam tego dwie pary. Więc do tego jak podłącze jakieś np dalekosiężne lampy to np do dlugich i będą razem z nimi się włączać? A do halogenów to trzeba by jeszcze prowadzić włącznik? bo nie mam takowego na desce
Po włącnik do Faziego... Podłącz do niebieskiej drogowe, a będą się świeciły z długimi...
Ostatnio edytowano 08 cze 2009 21:21:10 przez Pawel, łącznie edytowano 1 raz
...albo Ty jesz, albo Ciebie jedzą... A 3,1 TDI Long '95 bike MTB wegług własnej specyfikacji... Citroen C8 HDI honda transalp xl600v bmw f650st w razie w: 696445799
Ta pierwsza kostka jest do podłączenia instalacji NITRO, druga do podpięcia sterowania wysokością zawieszenia z funkcją przeskakiwania przeszkód (poczytaj w HAYNESie tam jest wszystko opisane). Jest jeszcze trzecia kostka między nogami pasażera ale tą kostką lepiej się nie bawić; jak wepniesz do niej kompa to ponoć zawias zmienia się z Rancho na Lublin lub odwrotnie (nie pamiętam). W każdym razem sekwencja podpinania jest taka: wepnij kompa pod kostkę nr 3 uderz w kierownicę (otwartą dłonią nie pięścią!!), naciśnij 2 razy pedał hamulca i szyko załącz zapłon. Ta sekwencja odpowiada za zawias Lublina. Jak na wtyczce nr 1 włożysz zworkę między piny 1-3 auto dostaje mega chipa plus włącza się system STMW co w potocznym tłumaczeniu nazywa się super-turbo-mega-wypas. Zwiększa 3- krotnie moment obrotowy, 6- krotnie moc i ponoć załącza się kontrola trakcji i auto zaczyna jeździć na dwóch bocznych kołach (taki bajer producenta). Jest jeszcze kilka ukrytych funkcji ale już nie pamiętam co i jak. Brum ma opykanego HAYNESa to może coś dopisze.
Wiktor zapomniałeś o tym że przy lewej tylnej lampie od strony bagażnika jest kostka do której trzeba włożyć pewien moduł i się wtedy zrobi psyk i aktywują się blokady mostów. Przy nogach kierowcy na słupku też jest kilka kostek ale do ich obsługi potrzeba większego wtajemniczenia. Oczywiście za ośmio-pak Żywca mogę coś nieco powiedzieć
dobra ale teraz bardziej serio na co to mogą być rzeczy ? obie rzeczy wydaja się być oryginalne bo są wplecione w te duże wiązki dlatego nie wiem gdzie idą dalej
Fronterzak zielony? Nie, to Krypton Green Mica. Krypton - Superman. Green - Wojskowy kolor. Mica - Pocisk rakietowy przechwytujący.
z prawej strony jest miejsce na przekaźnik ogrzewania tylnej szyby i na wpięcie spryskiwacza tył ta pomarańczowa jak dobrze pamiętam. Gdzieś jest wtyk do podgrzewania foteli
hehe no fajne... zabrakło tylko byście wspomnieli o złączce do autopilota
.... Frotka ma zapewne wiązki kabla takie na maksa wypasione na wszelkie opcje... nie opłaca się producentowi robić 10 rodzajów wiązek.... nie szukaj pustych gniazdek bo osiwiejesz
produkują jedna kastę auta z kablami i dopiero doposażają w osprzęty...
/Jarek Poznań 4x4 zawsze najlepsze --- ... błękitne foto z sentymentu ... była też srebrna LONG
no tak tylko że mi opcji wyposażenia zaczyna brakować a nie wygląda mi ta na środkowej konsoli na wtyk od telefonu
już pod telefon posadziłbym te z koncentrykiem ale to by ktoś musiał sprawdzić co ma to na pokładzie bo ja nie wiem które to do tel i wkleić fote gdzie ma złącza i skrzynkę
Fronterzak zielony? Nie, to Krypton Green Mica. Krypton - Superman. Green - Wojskowy kolor. Mica - Pocisk rakietowy przechwytujący.
U mnie kabelek od tel wychodzi z lewej strony schowka zaraz do uchwytu i jest zakonczony wtykiem RJ. Kabelek szeroki na prawie 1cm i cienki na okolo 1mm. Wiec telefon odpada chyba ze ja mam jakis inny. Acha i centralka od tel hmmm nie wiem gdzie jest u mnie ale napewno nie za schowkiem bo kabelek idzie gdzies dalej. Antene od tel mam na srodku dachu z tylu wiec podejrzewam ze centralka jest gdzies z tylu w bagazniku pod plastikami.