Witamy ! |
---|
|
opel napisał(a):Koledzy co sądzicie na temat tych opon? Może ktoś kiedyś ich używał?
http://www.janpol4x4.pl/produkt/index.php?id=45
opel napisał(a):Koledzy co sądzicie na temat tych opon? Może ktoś kiedyś ich używał?
http://www.janpol4x4.pl/produkt/index.php?id=45
mazurkas007 napisał(a):Bo z oponami to jest tak, że każdy ma swoją wersję wydarzeń.
Ja nie kupuje regenerowanych opon i używek bo tak, po prostu, uważam, że opona jest zbyt odpowiedzialnym elementem przy prowadzeniu auta, aby kupować kota w worku ( bo nalewka tym właśnie jest ) i na tym jeździć.
oposs napisał(a):Po pierwsze primo jakosc nalewki terenowej znacznie sie podniosla (moze z wyjatkiem GlobGuma),
oposs napisał(a):Niech sobie da siana
barbaross napisał(a):Trzy lata temu gdy kupiłem moją frotkę miała butki regenerowane. Bieżnik był na dość wyskokim poziomie - dobre 7mm, oznaczenia zimowe itp. Więc pomyślałem, że przejeżdże na nich do wiosny. Aż w dziesiątym dniu użytkowania (9 luty 2007) w drodze do pracy wielki klops. Na jednym z łuków (gdy jechałem pod górkę) owinęło mnie na mokrym asfalcie z odrobiną lodu (na szczęście dla mnie) i "wleciał na mnie" słup energetyczny.
Janek 44 napisał(a):Zawsze jest jakieś wytłumaczenie. Nawet najlepsza opona nie stanowi panaceum na kiepskie warunki drogowe. Jeżdżę obecnie na Blizzak LM25(typowa zimówka), i nikt mi nie wmówi, że zwalnia ona mnie z myślenia na drodze.
Uwaga na chińskie opony, gdzieś czytałem o fatalnej jakości.
mikrusik napisał(a):
Zapytajcie Hołka, Kubicę (będzie łatwiej, bo w ojczystym języku) czy zakładają regenerowane?!
Moim skromnym zdaniem amatora, nowa, nowa, ...., nowa!
Pozdrawiam
ttoby napisał(a):(przeciez do tirów i autobusów sie nalewa bierznik i tam to nie preszkadza ... )
FROTERKA napisał(a):ttoby napisał(a):(przeciez do tirów i autobusów sie nalewa bierznik i tam to nie preszkadza ... )
Czyżby ? Przypomnij sobie, ile takich rozwalonych bieżników widziałeś na poboczach ? Bo ja mnóstwo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości