| Witamy ! | 
|---|
|  | 

przyjrzalem sie dokladnie przedniej szybie i stwierdzilem brak gornej uszczelki - jest tylko jakis szuwaks/klej. Oryginalna uszczelka tania nie jest, co wiecej wkleja sie ja przy wkladaniu szyby wiec w zasadzie u mnie nalezalo by najpierw szybe wyciac no ale szybiarze mowia, ze cos dobiora uniwersalnego i ma byc dobrze... powyzsze odnosi sie do froty B
 przyjrzalem sie dokladnie przedniej szybie i stwierdzilem brak gornej uszczelki - jest tylko jakis szuwaks/klej. Oryginalna uszczelka tania nie jest, co wiecej wkleja sie ja przy wkladaniu szyby wiec w zasadzie u mnie nalezalo by najpierw szybe wyciac no ale szybiarze mowia, ze cos dobiora uniwersalnego i ma byc dobrze... powyzsze odnosi sie do froty Bbardzin napisał(a):miałem podobnie ale w plaskaczu, i wystarczyło sie przyzwyczaić do tego i luz. też leciało na dywanik od strony pasażera:)

a szybe jutro jakoś przebadam... dam znać co i jak. Póki co bardzo wam dziekuje
  a szybe jutro jakoś przebadam... dam znać co i jak. Póki co bardzo wam dziekuje

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość