Witamy ! |
---|
|
janusz64 napisał(a):Ja do takich właśnie też należę A mało tego tym się zajmuję. To mój link http://www.motocykleczewa.ecom.net.pl
FROTERKA napisał(a):Pawel - Amor napisał(a):...i ja się w tym roku przymierzałem do kat. A
Ja się przymierzałam już dawno ale się dowiedziałam, że muszę robić normalnie cały kurs, jakbym nie miała B i mi odeszła ochota.
LULEK napisał(a):Też należę do tych którzy już nie mogą doczekać się ciepełka.Podróżuję Goldwingiem 1200.Pozdrowionka dla motocyklistów.
pawelbujak66 napisał(a):Mogło by się już w końcu ciepło zrobić, moto już stoi przygotowane a tu śniegi padająMam nadzieję że do rozpoczęcia sezonu na Jasnej Górze w Częstochowie(18.04.2010)się wypogodzi
![]()
janusz64 napisał(a):LULEK napisał(a):Też należę do tych którzy już nie mogą doczekać się ciepełka.Podróżuję Goldwingiem 1200.Pozdrowionka dla motocyklistów.
heeeeeeeeeeeeeeee Też jeździsz armaturą tak jak ja
Pawel - Amor napisał(a):Już wczoraj po Giżycku szwędało się sporo jednośladów wszelakiej maści i rodzaju... Jak jest u Was
janusz64 napisał(a):kondi pisze ;
sam myślałem o otwożeniu takiego serwisu + komis ale ale jakoś tak z czasem chęci mi odchodza... ale może kiedyś w przyszłości .....
kondi. A ja chęci mam tylko zasoby małe aby się lepiej rozwinąć
LULEK napisał(a):janusz64 napisał(a):LULEK napisał(a):...Podróżuję Goldwingiem 1200.Pozdrowionka dla motocyklistów.
heeeeeeeeeeeeeeee Też jeździsz armaturą tak jak ja
Ja twierdze że to ,,kredens'' biorąc pod uwagę kufry, ilość schowków itp.Fakt, zwrotność ma jak amerykański lotniskowiec ale na trasie bezcenny...
pawelbujak66 napisał(a):Nie oszukujmy się, motocykl to nie samochód i trzeba tu znacznie więcej wyobraźni a jeśli jej ktoś nie ma to nawet 125 cm3 to za dużo. Wszystko jest dla ludzi i można mieć 200 KM mocy tylko trzeba myśleć co się robi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość