PS na tych laczach frotka leciała 165 km/h
Witamy ! |
---|
|
fox1982 napisał(a):moja frotka spala srednio 14,5lpg z tym ze sie nią deptaoponki robia swoje z tego co pmaiętam to 275. przy jeździe emerty do 80 to spala 12.5 lgp
PS na tych laczach frotka leciała 165 km/h
chudyy1 napisał(a):...zakładam, że przy samym przodzie...
Wookash napisał(a):Moje cudo ma teraz spalanie w granicach 18 litrow Pb. Trasa tylko miasto i krotkie odcinki. Jak dla mnie do zaakceptowania.
Pozdr.
kondi napisał(a):jak to jest żeby moje 115 kucy piło tyle samo co 200????
brum napisał(a):kondi napisał(a):jak to jest żeby moje 115 kucy piło tyle samo co 200????
bo silniejszemu łatwiej pchnąć coś ciężkiego
brum napisał(a):Np sonda lambda, czujnik temp powietrza i wody ten dla sterownika.
kondi napisał(a):brum napisał(a):Np sonda lambda, czujnik temp powietrza i wody ten dla sterownika.
i żeby sprawdzic ich poprawne działanie trza pod kompa podłączyć????
brum napisał(a):kondi napisał(a):brum napisał(a):Np sonda lambda, czujnik temp powietrza i wody ten dla sterownika.
i żeby sprawdzic ich poprawne działanie trza pod kompa podłączyć????
Najłatwiej i najbardziej dokładnie to przez kompa, albo samemu za pomocą miernika ale trzeba znać ile Ohm ma być.
Wookash napisał(a):Moje cudo ma teraz spalanie w granicach 18 litrow Pb. Trasa tylko miasto i krotkie odcinki. Jak dla mnie do zaakceptowania.chudyy1 napisał(a):...zakładam, że przy samym przodzie...
Wroc kolego - raczej na samym tyle
Pozdr.
STRUNA napisał(a):Chudy, a co takiego Makar zrobił że Ci spalanie spadło??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości