Witamy ! |
---|
|
Schmeihel napisał(a):Olej mam 10w-40 syntetyk.
No ale dzięki za podpowiedzi, właśnie od uszczelki pod głownią zacznę i zobaczymy jak będzie.
Sylwek napisał(a):Hmm.U mnie pokazuje tak na ćwierc skali podczas jazdy,a mam juz przysłonięta chłodnice.
Krzykku napisał(a):Sylwek napisał(a):Hmm.U mnie pokazuje tak na ćwierc skali podczas jazdy,a mam juz przysłonięta chłodnice.
u mnie w tej chwili się zacięło i zapieprza zwarte na ostro tak że jak dodam gazu to się ludzie na chodniku oglądają bo tak huczy
Krzykku napisał(a): Tak się trzyma jak zaklęta, motor mi się szybko rozgrzewa no i płukałem niedawno układ - nagrzewnica nie dawała rady teraz jest jak w hucie.
koń27 napisał(a):witam .ja tez mam ten problem zalałem go mobilem 10w40 i po 1700 kilometrach dolalem 3litry oleju.a nie dawno wymienialem silnik bo mi padl . tylko ja mam gzies wyciek bo silnik caly zaje....ny olejem.podobno ma przejechane 156000tys.a wskazowka na rozgrzanym to jest przed polowa. a jak wylacze swiatla to polowie prawie.cos prad zanika bo tez wszystkie w3skazniki chodza.drgaja.pozdrawiam szanownych loegow
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości