Np. z puga 205 po niewielkich przeróbkach przodu

Z braku czasu nie mam czasu chodzić po mieście i mierzyć może ktoś wie jakie są zbliżone wymiarom lamp frotki?
Witamy ! |
---|
|
Wookash napisał(a):Prosze Cie nie oszpecaj tego cudnego samochodu.
chudyy1 napisał(a):a tak na serio: uważasz Frotkę za piękną ;> ?
nightman napisał(a):chudyy1 napisał(a):a tak na serio: uważasz Frotkę za piękną ;> ?
hmmm.... posiadanie innego zdania jest tutaj ryzykowne
Exodus857 napisał(a):widze ze opinie o pieknie frotki są podzielone ale ja wole miejskie auto z lekkim tuningiem a dodatki typu offroad są mi zbędne a druga sprawa jest wiele frotek zmotanych i dużo kopii jak bliźniaki a ja chcę się wyróżniać
A nie chcę jakiejś tam calibryczy coś takiego kocham FROCIE i tak pozostanie
nightman napisał(a):taaaaa kilka tygodni temu w miejscowości Klonowa pod Sieradzem widziałem Navare....
Czarna, ładna...na oko podniesiona o kilka cali, dodatkowe świeczki na dachu, pod zderzakiem lśniący pomocnik, pełne orurowanie, przyciemniane szybki, dwa klaksony ( tuby ) na dachu... Aura w okolicy ciekawa, śniegu 40 cm na poboczach, drogi bialutkie, śliskie - myślę sobie...ktoś ma autko w te rejony w sam raz, mam parę chwil a popatrzę bliżej...
Patrzę na furmanę z prawej...patrze z lewej .... coś mi jednak w tej bryle nie daje spokoju... Patrze znów z boku i zaczynam się już nieźle bawić...koleś do tego zestawu ma zamontowane alufelgi 17" na NISKIM PROFILU.... 235/40, nie dosyć tego, żeby to jeszcze bieżnik miało... ale widać że fabryczne nówki z gatunku a'la SLICK... bieżnik płytki, lamelki blisko....koszmarek
Exodus857 napisał(a):I gorsza sprawa jak tu ukryć przed żoną kupno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości