Janek 44 napisał(a):Ciekawe dlaczego w benzynowym plaskaczu Opla z tym silnikiem nie ma problemów.
Zdaje się , że już na starcie ma więcej kucyków.

Witamy ! |
---|
|
Janek 44 napisał(a):Ciekawe dlaczego w benzynowym plaskaczu Opla z tym silnikiem nie ma problemów.
Zdaje się , że już na starcie ma więcej kucyków.
Pawel - Amor napisał(a):matyz, nie miałbyś ochoty popracować nad silnikiem Isuzu 3,1 TDiNie ma tam tyle elektroniki co w 2,2 DTI, ale... Wyzwanie to wyzwanie...
matyz napisał(a):Pawel - Amor napisał(a):matyz, nie miałbyś ochoty popracować nad silnikiem Isuzu 3,1 TDiNie ma tam tyle elektroniki co w 2,2 DTI, ale... Wyzwanie to wyzwanie...
Potrzebuje więcej szczegółów - podstawa to jaki tam jest komputer? czy boscha?
Pawel - Amor napisał(a):matyz napisał(a):Pawel - Amor napisał(a):matyz, nie miałbyś ochoty popracować nad silnikiem Isuzu 3,1 TDiNie ma tam tyle elektroniki co w 2,2 DTI, ale... Wyzwanie to wyzwanie...
Potrzebuje więcej szczegółów - podstawa to jaki tam jest komputer? czy boscha?
...komputer...![]()
Właśnie dlatego pytam, zajmujesz się tylko chip tuningiem czy jeszcze trochę mechanikiPompa rotacyjna, turbina IHI i 3 kable prądowe, pojemność 3,1l...
pavca napisał(a):A może jednak zdradził byś w jakich granicach kształtują się koszta ?
Wrocławska firma C-TRONIC za zmianę programu bierze 1000 zł
i w tej cenie masz hamownie przed żeby sprawdzić stan silnika i po zmianie softu
http://c-tronic.pl/chiptuning.htm?mod=35&lang=_pl
Czy twoja cena jest konkurencyjna żeby warto było gnać przez połowę kraju ?
matyz napisał(a):Moja cena jest trochę niższa - ale nie zapewniam hamowni. Dowiedz się czy na pewno będą mogli z hamować auto 4x4?
matyz napisał(a):Nie chce by osoby postronne wiedziały ile to u mnie kosztuje.
matyz napisał(a):co za problem zapytać na privie?![]()
Nie chce by osoby postronne wiedziały ile to u mnie kosztuje. Bardzo proszę o uszanowanie mojej decyzji.
chudyy1 napisał(a):matyz napisał(a):co za problem zapytać na privie?![]()
Nie chce by osoby postronne wiedziały ile to u mnie kosztuje. Bardzo proszę o uszanowanie mojej decyzji.
Kto to taki na forum według ciebie osoba postronna???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości