Witamy !

Na dobry początek...

Jesteś nowy na forum? Przywitaj się w tym wątku, opisz swoje auto, napisz jak trafiłeś na forum ...

Moderator: TATAR

Na dobry początek...

Postprzez cHarpia » 13 sie 2007 15:45:24

Witam

Osobiście mam fiestę i należę do Klubu Fiesty, ale zajrzałam tutaj aby zobaczyć jak stronka się rozwija i jak Klub Frontera rośnie w siłę :D
Życzę Wam tylu samo fantastycznych, wspólnie spędzonych chwil, ile w moim Klubie. Mam nadzieję, że podobnie jak ja zdobędziecie ogromną wiedzę na temat Waszych ukochanych aut, no a przy tym będziecie się świetnie bawić.
Pozdrawiam - fiestomaniaczka (a teraz fronteromaniaczka również ;-) ) cHarpia.

Ps. Będę tu zagladać 8)
cHarpia

response

Postprzez Artur » 13 sie 2007 15:58:26

Witam prezeskę Agnieszkę. Na chwilę obecną średnio dziennie prawie 1,5 osoby dochodzi do klubu więc jak tak dalej pójdzie to za rok będziemy mieli 500 klubowiczów a za 10 lat 5 tyś członków i członkiń. Dzięki za odwiedziny
Artur

Postprzez KOBZI » 13 sie 2007 17:19:41

witam :)
miło powitać inne klubowiczki :)
fronterownictwo zaraża :D
Obrazek
KOBZI
Szyszkownik
Szyszkownik

Pochwały: 1
Województwo: Małopolskie
Samochód: Frontera A 2.2i Long 1995-1998

Postprzez cHarpia » 14 sie 2007 11:40:17

Dzieki za "prezeskę" ale daleko mi do niej ;-) Do tej pory patronowałam Łódź, teraz Wrocek i nawet juz jednego gościa z Fronterą, zaczepiłam pod Tesco i dałam namiary na Wasz Fan Klub 8) Może kiedyś połączymy siły i zrobimy zlocik dwóch klubów, Frontery i Fiesty :D a u nas są zajefajni ludzie !!!! Mam nadzieję, że i tu sie tak zgracie...
cHarpia

Powrót do Start