Witamy ! |
---|
|
pbkrol napisał(a):Chciałbym żeby też dobrze trzymały zimą na asfalcie, żeby latem nie zużywały się szybko od tarcia i gorąca, i żeby nie był obciążony układ kierowniczy przez drgania od bieżnika.
pbkrol napisał(a):Snorkel mam założony, więc chciałbym żeby opony sprawdziły się w głębszej wodzie i błocie.
pbkrol napisał(a):opony dobre do off-road -jazda po cięższym terenie w błocie
pbkrol napisał(a):pod górkę po piachu
pbkrol napisał(a):po śniegu
pbkrol napisał(a):pod górkę po śniegu to chyba trzeba by mieć łańcuchy
pbkrol napisał(a):dobrze trzymały zimą na asfalcie
pbkrol napisał(a):nie zużywały się szybko
pbkrol napisał(a):drgania od bieżnika
sep900 napisał(a):Mam zamiar kupić regenerowane(nalewki), uważasz iż będą wytwarzały drgania
sep900 napisał(a):Szybko się zużywały
sep900 napisał(a):Dzięki Oposs![]()
Ja myślałem o Firmie GlobGum, wiesz ta firma o której mówisz to np. znalazłem oponki za 460zł/sztuka, a za około 500 można już kupić BFG wiec chyba bardziej opłacalne. To co ja chce kupić są po 260zł/sztuka.
sep900 napisał(a):Dzięki Oposs![]()
Ja myślałem o Firmie GlobGum, wiesz ta firma o której mówisz to np. znalazłem oponki za 460zł/sztuka, a za około 500 można już kupić BFG wiec chyba bardziej opłacalne. To co ja chce kupić są po 260zł/sztuka.
sep900 napisał(a):Przemia ja chce kupić AT.
No dzięki onejże te z Nowego Sącza... pytałem 350zł /sztuka to o prawie 100 na oponie więcej
sep900 napisał(a):chce kupić AT
sep900 napisał(a):no wiem, ale ja chce 15" na moje felgi ..
mazurkas007 napisał(a):Jak chcesz do wszystkiego, ale bardziej na czarne to DuraTrac, jak do wszystkiego ale bardziej w teren to MTR.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość