http://www.petycje.pl/4675
Może to nie ma nic wspólnego z naszymi Frotkami, ale myślę , że każdy poczyta a może i nawet sie wypowie w temacie

Jeśli temat okaże się nie na miejscu to proszę adminów o jego usunięcie

Pozdrawiam
Witamy ! |
---|
|
STRUNA napisał(a):... auto wyjechało z zakrętu, czy skręcało w lewo a wyprzedzał go właśnie motocykl itd.... Motocykliści jeżdżą często szybko, często brawurowo i często pchają się pomiędzy lusterka aut ale kierowca samochodu i tak go nie zatrzyma, i tak musi odstać swoje to przepuść motocyklistę i nie bądź ch.. ...
STRUNA napisał(a):Jesteś bez winy? Zawsze jeździsz przepisowo??? Po mieście 50 poza 90?
STRUNA napisał(a):mazurkas, nie oceniaj wszystkich jedną miarą, są czarne owce w każdym środowisku, na motocyklach, w rajdach 4x4 i w kościele. jeżdże na moto od 10 lat (mam 24), jeżdże w klubie motocyklowym Gryf Siedlce, zatem mam spore rozeznanie w temacie....
poza tym powiem jedno: zawsze warto być człowiekiem.
ballula napisał(a): (...) ale o nasze sądy i ich wyroki. Dziś np.na TVN 24 podawali (...) Ciekawe jaki wyrok on dostanie ?Nikogo nie zabił to może połowę tej kary co sprawca z ww petycji
wikked napisał(a):Fajnie oceniacie gówniarzy którymi sami niedawno byliśmy i głupoty robiliśmy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości